5000 euro per maand verdienen

5000 euro per maand verdienen is voor veel mensen een droom die ze niet zo één, twee, drie kunnen realiseren. Natuurlijk zijn er beroepen waarmee je 5000 euro per maand kunt verdienen. Maar er zijn betere manieren. Met behulp van het internet is het namelijk veel makkelijker om 5000 euro per maand te verdienen.

Hoe kun je 5000 euro per maand verdienen?

Er zijn diverse beroepen waarmee je goed kunt verdienen, denk hierbij aan een piloot, advocaat, arts of directeur. Maar er zitten nogal wat nadelen aan een beroep:

 • Je bent afhankelijk van je werkgever wat je betaald krijgt
 • Je moet (vaak) specialistische kennis hebben
 • Je salaris groeit gestaag
 • Je ruilt tijd voor geld

Natuurlijk zijn er genoeg mensen die bovengenoemde bezwaren helemaal geen probleem vinden. Want er zijn natuurlijk ook voordelen om werknemer te zijn:

 • Je hebt minder stress over je werk dan bij een bedrijf (uitzonderingen daar gelaten)
 • Je hoeft je geen zorgen te maken over het aantrekken van nieuwe klanten of over je werknemers
 • Je krijgt netjes elke maand betaald
 • Vakantie is ook echt vakantie

Maar er zijn ook mensen die hun geld liever op een andere manier willen verdienen.

Online geld verdienen

Voor deze mensen is online geld verdienen misschien wel de ideale manier om geld te verdienen. De voordelen van online geld verdienen:

 • Passief inkomen, je kunt ook geld verdienen als je op vakantie bent of als je slaapt
 • Er is geen maximum aan wat je kan verdienen
 • Je hebt er geen lange studie voor nodig om het te leren
 • Je kan zelf je tijd indelen en bepalen wanneer je werkt
 • Je kan zelf bepalen waar je werkt zolang je internet hebt
 • Je kan het werk automatiseren en/ of uitbesteden

Klinkt interessant, toch?

De beste manieren om 5000 euro per maand te verdienen

Online geld verdienen kan op veel verschillende manieren. Maar niet alle methoden zijn geschikt om veel geld mee te verdienen. Je kan enquetes gaan invullen maar hier zul je niet meer dan een paar tientjes per maand mee verdienen.

Met onderstaande methoden is het wel mogelijk om 5000 euro per maand te verdienen maar houd er wel rekening mee dat online geld verdienen doorzettingsvermogen vereist! Het kan betekenen dat je maanden werkt zonder dat je al geld verdient. De beste optie is om te beginnen vanuit een situatie dat er al geld binnenkomt. Bijvoorbeeld in de avonduren als je een baan hebt en daarnaast een online inkomen opbouwt.

Methode 1: Affiliate marketing

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij een affiliate producten van een adverteerder promoot. Als een product via de website (eigenlijk de affiliate link) van de affiliate verkocht wordt, dan ontvangt de affiliate een commissie van de adverteerder.

Dit simpele model is voor veel mensen dé manier om hun geld te verdienen. Zoals bij meer online geld verdienen modellen is het begin lastig omdat je niet zo heel veel verdient. Maar dit kan na een paar maanden omslaan en dan kunnen de inkomsten snel oplopen. Een bekende affiliate marketeer, Jacko Meijaard, verdient op sommige maanden meer dan 50.000 euro!

jacko meijaard 10k per maand

En dat dit geen uitzondering is blijkt wel als je de verhalen van zijn studenten leest. Jacko heeft namelijk een cursus ontwikkeld waarmee hij jou alle ins en outs van affiliate marketing leert en jij zelf een volledig inkomen kan opbouwen.

Dat zijn methode werkt, kun je wel zien als je de resultaten van zijn studenten bekijkt:

10k per maand

Nog een student:

10k per maand met affiliate marketing

Affiliate marketing is één van de beste manieren om 5000 euro per maand te verdienen.

Bekijk de video over Affiliate Marketing Klik hier!

Methode 2: Dropshipping

Een andere optie om online geld te verdienen is dropshipping. Dit is weer heel iets anders dan geld verdienen met affiliate marketing. Met dropshipping begin je een eigen webshop. Het verschil met een “gewone webshop” is dat je zelf geen producten inkoopt maar een leverancier zoekt die de producten uit eigen voorraad verstuurt. Jij hoeft je zelf alleen maar bezig te houden met de webshop, zorgen dat er bezoekers komen en er bestellingen geplaatst worden.

De voordelen van dropshipping:

 • Geen voorraad en inkoop nodig, de voorraad ligt bij de leverancier
 • Geen klantenservice, dit wordt door de leverancier afgehandeld
 • Schaalbaar model
 • Lage opstartkosten
 • Controle over de prijzen
 • Je krijgt de gegevens van de klanten zodat je aanbiedingen aan de bestaande klanten kan doen

Zoals je kunt lezen zijn er veel voordelen aan dropshipping maar natuurlijk zijn er ook mindere kanten:

 • Je moet verstand van online marketing hebben of de kennis opdoen
 • Het vinden van de juiste leverancier kan lastig zijn
 • Je bent afhankelijk van de leverancier, zijn producten en zijn service. Hier kunnen zaken fout gaan en dat kan ten koste van jouw reputatie gaan

Maar dropshipping is zeker een goede manier om 5000 euro per maand te verdienen. Wil je meer over dropshipping weten? Volg dan de lessen van de dropship guru van Nederland, Joshua Kaats.

Joshua laat zelf zien dat hij gigantisch veel geld met dropshipping verdient.

Dropshipping is een uitstekende manier om online geld te verdienen.

Volg het gratis webinar over dropshipping Klik hier!

Methode 3: Geld verdienen via Bol.com

Ook met Bol.com kun je met affiliate marketing geld verdienen. Maar is er nog een manier om met Bol.com geld te verdienen. Team Unstoppable legt deze methode in hun gratis webinar uit. In grote lijnen komt het er op neer om zelf producten via Bol.com te gaan verkopen. Via hun speciale methode kun je producten vinden die populair zijn en goed verkocht worden. Door deze producten te gaan verkopen kun je snel succesvol worden en een goed inkomen verdienen.

De methode van Team Unstoppable heeft hen geen windeieren gelegd. Hun inkomen is in een paar jaar tijd opgelopen tot enkele miljoenen (!). Maar ook hun studenten boeken goede resultaten. 10K of meer is geen uitzondering getuige onderstaande verklaringen van een paar van hun studenten.

bol masterclass inkomsten student

bol masterclass resultaat student

Als jij 5000 euro of meer per maand wil verdienen dan kan dit een interessante optie voor je zijn. Het verkopen via Bol.com kun je eigenlijk net zoals dropshippping grotendeels automatiseren. Maar waar je bij dropshipping alleen je webshop beheert en de marketing en sales doet, moet je bij verkopen via Bol.com de inkoop en de klantenservice doen.

Je hebt dus geen eigen webshop nodig, je maakt namelijk gebruik van het platform van Bol.com. Volg het gratis webinar van Team Unstoppable om te kijken of dit verdienmodel iets voor je is.

Geld verdienen met Bol.com is een goede manier om snel en makkelijk online geld te verdienen.

Volg het gratis webinar over geld verdienen met Bol.com Klik hier!

Methode 4: Day traden

Met Day traden begeef je je op de aandelen markt. De naam zegt het al, je gaat dagelijks handelen en wel in aandelen. Dit betekent dat je bij opening aankopen doet en voor het sluiten van de markt verkoop je al je posities weer. De kunst is natuurlijk om dit met winst te doen.

Het principe van Day traden is simpel maar in de praktijk zal blijken dat het niet eenvoudig is. Ontbreekt het jou aan kennis over de aandelenmarkt? Leer het dan van een expert. Kevin Timmer is een fulltime Day trader en laat jou dagelijks over zijn schouder op zijn scherm meekijken hoe hij handelt in aandelen op de Amerikaanse markt.

Je kan ook zijn training aanschaffen waarmee je dagelijks dus mee kunt kijken maar tevens een wekelijkse mentor sessie kunt bijwonen. In deze sessies kun je hem alle vragen stellen die je hebt. Daarnaast geeft hij zijn beste tips en trucs om geld te verdienen met Day traden.

Bekijk de video hieronder waarin hij laat zien hoe hij geld verdient.

Day traden is een hele andere vorm van geld verdienen dan de eerder genoemde methoden. Het vereist kennis en discipline om hier geld mee te verdienen. Daarnaast heb je beginkapitaal nodig en is de gouden regel om alleen geld te gebruiken dat je kunt missen.

Maar als je het spelletje eenmaal onder de knie hebt, dan is het ook hiermee heel goed mogelijk om 5000 euro per maand te verdienen.

Als je geld hebt dat niet je niet direct nodig hebt en je hebt voldoende kennis van de aandelenmarkt of je bent bereid om dit te leren, dan is Day traden een goed optie voor jou.

Volg het gratis webinar over Daytraden Klik hier!

Methode 5: Handelen in crypto

Nog een manier om online geld te verdienen is het handelen met crypto. Je hebt vast wel eens van Bitcoin gehoord. Dit is een crypto, crypto is de afkorting van cryptocurrency of te wel een digitale munteenheid.

Handelen in crypto kan lucratief zijn maar is ook best wel risicovol. Je moet het absoluut alleen doen met geld dat je kan missen en je moet weten wat je doet. Er zijn mensen die hier goed geld mee verdienen maar ook net zo veel die er veel mee verliezen. Wees dus gewaarschuwd. Als het niks voor je is, kun je beter één van de vorige opties uitkiezen om online geld te verdienen.

Mocht je hier in geïnteresseerd zijn, dan kun je een cursus van de specialisten van AllesOverCrypto volgen. Met deze cursus ga je alles leren om zelfstandig in crypto te kunnen handelen.

Handelen in Crypto is alleen voor mensen die geld over hebben, geld dat ze kunnen missen. Houd er rekening mee dat de markt grillig is en snel omhoog maar ook snel omlaag kan gaan!

Volg het gratis webinar over Cryptocurrency Klik hier!

Conclusie: 5000 euro per maand verdienen

Zoals je hebt kunnen lezen is het heel goed mogelijk om online geld te verdienen en daarbij een inkomen van 5000 euro per maand te genereren. Ik heb je 5 verschillende methoden laten zien waarmee het mogelijk is. Kies een methode die het beste bij jou past. Elke methode heeft zijn eigen unieke eigenschappen en het kan best zijn dat de ene methode beter bij je past dan de ander.

Welke methode om online geld te verdienen kies jij?

 1. Affiliate marketing – bekijk de video over affiliate marketing
 2. Dropshipping – volg het gratis Dropshipping webinar
 3. Geld verdienen met Bol.com – volg het Geld verdienen met Bol.com webinar
 4. Day traden – volg het gratis Day traden webinar
 5. Handelen in crypto – maak kennis met handelen in Crypto door het gratis webinar te volgen