9 redenen om de Bol Masterclass te kopen

Bol Masterclass kopen? Volgens ons een goede keuze. Met de training van Jia Ruan en Team Unstoppable leer jij alle ins en outs van het verkopen van producten op Nederlands grootste e-commerce platform, bol.com. Lees dit artikel om de belangrijkste redenen te ontdekken om de Bol Masterclass te kopen.

Wat is de Bol Masterclass?

De Bol Masterclass is een online training waarmee je leert om een eigen e-commerce business op te zetten. Via 8 modules leer je hoe je de juiste producten vindt (de winnaars) en hoe je deze kan verkopen met een goede winstmarge. De training is bedacht door Jia Ruan die uit eigen ervaring deze methode bedacht heeft. Jia heeft zelf een miljoenen business opgebouwd op dezelfde manier als wat jij met de training gaat leren.

bol masterclass

Waarom de Bol Masterclass kopen?

De Bol Masterclass is niet voor iedereen geschikt. Het is voor de mensen die genoeg hebben van het werken voor een baas en die meer vrijheid willen hebben. Maar vergis je niet, in het begin is het hard werken om daar later te van genieten. Het mooie is wel dat je zelf kan bepalen hoeveel tijd je in je bedrijf stopt, waar je dat doet en wanneer je dat doet.

Hieronder vind je de 9 belangrijkste redenen om de Bol Masterclass te volgen.

Meer informatie over de Bol Masterclass? Lees onze uitgebreide review

 

1. Locatie en tijd onafhankelijk werken

Met de Bol Masterclass leer je om een e-commerce business op te zetten. E-commerce betekent niets anders dan handelen op het internet. Het mooie van dit model is dat het niet uitmaakt wanneer je werkt of waar je werkt. Als je een internet verbinding hebt, kun je ook op een mooie tropische locatie je werk uitvoeren. Ben je een avondmens? Ook dat is prima. Je kan je werk ook in de avond uitvoeren in plaats van 9 tot 5 in een saaie kantoortuin of ander bedrijf.

Met de Bol Masterclass zet je een bedrijf op waarmee je ultieme vrijheid zal ervaren.

2. Ondersteuning van gelijkgestemden

De training zit goed in elkaar en je krijgt veel ondersteuning van Jia en de trainers maar wat misschien nog wel waardevoller is, is dat je ook contact hebt met mede studenten.

bol masterclass facebook tribe

Je wordt automatisch lid van de Tribe Facebookgroep waarin alle studenten van deze training zitten. Zij delen hier hun succesverhalen maar ook de obstakels waar zij tegen aan lopen. Als je zelf ergens niet uitkomt kun je het hier kwijt en de tips zullen snel volgen. Zo zul je je nooit alleen voelen in deze reis van het ondernemerschap.

3. Levenslange toegang tot de cursus

Het internet verandert constant. Wat vandaag de in is, is morgen alweer verouderd. Met e-commerce is dit niet anders, ook hier zijn constant veranderingen. Gelukkig krijg je levenslange toegang tot de Bol Masterclass en dit betekent dat je alle updates krijgt. Zo ben je altijd up to date van de laatste ontwikkelingen.

4. Compleet stappenplan

Niet alle trainingen behandelen alle aspecten van een onderwerp. De Bol Masterclass wel. Je leert van a tot z hoe je een succesvolle e-commerce business opbouwt. Je leert niet alleen over zaken doen maar ook hoe je je mindset kunt trainen om succesvol te worden. Deze skills kunnen later in andere gebieden in je leven ook van pas komen!

Daarnaast wordt alles goed uitgelegd. Met een duidelijke uitleg, voorbeelden en handige tips heb je een compleet stappenplan om een succesvol bedrijf op te zetten.

Volg het gratis webinar over de Bol Masterclass. Klik hier

 

5. Leer van de beste

De Bol Masterclass is meer dan alleen theorie, je leert het namelijk van Jia Ruan. Jia is zelf ooit begonnen met het verkopen van producten op het internet en weet uit ervaring hoe het werkt. Met zijn ervaring heeft hij een winnende strategie bedacht en het resultaat is de Bol Masterclass.

De training gaat er dus echt voor zorgen dat jij resultaat gaat behalen net zoals al vele cursisten voor jou hebben gedaan.

6. Er zijn geen grenzen aan je verdiensten

Bij een baan weet je hoeveel je maximaal kunt gaan verdienen. Bij e-commerce is dat plafond er niet. Je bedrijf kan zo groot worden als jij zelf wil en zo ook jouw verdiensten. Jia verdient zelf al veel geld met zijn e-commerce business maar ook zijn cursisten verdienen veel dankzij de cursus.

bol masterclass verdiensten

Als je op zoek bent naar een onderneming waarmee je veel geld kan verdienen, dan is de Bol Masterclass de training voor jou!

7. Je hebt geen voorkennis nodig

Wees niet bang dat je al een studie gevolgd moet hebben of dat je heel goed moet zijn in het bouwen van een website. Je hebt namelijk helemaal geen voorkennis nodig om met de Bol Masterclass te beginnen. Als je met de computer over weg kunt en je bent bereid om te leren, dan kan je met een gerust hart aan de cursus beginnen.

De cursus is voor iedereen goed te volgen en iedereen kan er een succesvolle business mee opzetten.

8. De cursus is in het Nederlands

De beste cursussen op het gebied van online marketing en e-commerce komen uit Amerika. Maar de Bol Masterclass is een cursus van een vergelijkbaar niveau en is helemaal in het Nederlands. Ook de ondersteuning is in het Nederlands.

De cursus is ook gericht op de Nederlandse markt dat maakt het makkelijker om succesvol te worden

9. Je hebt geen webshop nodig

Je hoeft van te voren geen webshop te hebben. Dit komt omdat je gebruik maakt van Nederlands grootste en meest bekende platform: bol.com. Producten die je inkoopt verkoop je op dit platform waardoor je zelf geen webshop nodig hebt.

Wil je de Bol Masterclass kopen?

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen van de Bol Masterclass? Via deze geheime kortingspagina kun je de cursus extra voordelig aanschaffen. Je hebt 14 dagen niet goed, geld terug garantie waardoor je geen risico loopt om met de cursus te beginnen.

Plaats een reactie