FitChef Turbo kookboek REVIEW

Gezond eten in combinatie met sporten is niet altijd eenvoudig. Ook weet je vaak niet goed welke maaltijden er het beste zijn in combinatie met jouw sportroutine. Het Turbo kookboek van FitChef helpt jou hierbij. De gerechten staan hierin overzichtelijk bij elkaar en je ziet in een oogopslag welke ingrediënten er nodig zijn. Echter zijn er ook vaak vragen bij deze kookboeken. Onderstaande review laat jou daarom zien hoe het boek opgebouwd is en of je er voor jouw situatie een goed gebalanceerde leefstijl aan over kunt houden.

De bedenker van Fitchef: Mark van Oosterwijck

mark van oosterwijck Mark van Oosterwijck is de maker van de kookboeken van FitChef. De boeken zijn voornamelijk het resultaat van zijn eigen strijd tegen overgewicht, waarbij de passie voor gezonde voeding is ontstaan. Deze passie probeert hij met gezonde maar lekkere gerechten over te brengen op iedereen die gezonder wil gaan leven of dit als sportdieet wil gaan volgen. Hierbij streeft hij naar gerechten die eenvoudig te bereiden zijn en daarbij geen hoge bedragen hoeven te kosten. Ook gaat hij voor een eerlijk product. Als er niet aan de verwachtingen wordt voldaan, dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug. De betrouwbaarheid lijkt hierdoor gegarandeerd.

fitchef gezond recept

Wat is FitChef Turbo?

FitChef Turbo is bedoeld voor mensen die meer spiermassa op willen bouwen of kilo’s kwijt willen om weer lekker in hun vel te zitten. Aan de hand van verschillende gerechten leer je hoeveel je moet eten en welke verhoudingen er bij een bepaalde doelstelling horen. Daarom staan er uitsluitend eiwitrijke recepten in het boek, waarbij de spieropbouw en het vetverlies ondersteund worden. De recepten in het boek zijn gebalanceerd op het gebied van voedingsstoffen, zodat je niets meer over het hoofd ziet. Ook staan de voedingswaarden direct bij het recept vermeld. Op deze manier kun je zelf bijhouden hoeveel je per dag binnen krijgt.

fit lichaam

 

Voordat je aan de slag kunt gaan met het uitproberen van de recepten moet je FitChef Turbo aanschaffen via de website. Dit kun je eenvoudig doen door op bestellen te drukken. Je hebt het boek dan binnen een dag in huis. Daarna is het een kwestie van de recepten zelf uit gaan zoeken en combineren om jouw maaltijd samen te stellen. Doordat de ingrediënten erbij staan, heb je ook direct een boodschappenlijstje voor jezelf. De boodschappen doen wordt hierdoor ook geen uitdaging meer.

Wat je krijgt

Als je een bestelling plaatst, krijg je het boek FitChef Turbo aan huis geleverd. Dit boek bevat verschillende recepten die binnen 5 tot 15 minuten te bereiden zijn. Ook vind je meal prep recepten. Deze maak je voor de gehele week, waardoor je de rest van de week niet meer in de keuken hoeft te staan als hier weinig tijd voor is. Als laatste heb je verschillende weekmenu’s als voorbeeld, bewaartips en extra tips om tijd te besparen. Je kunt er ook voor kiezen om het eerste boek, FitChef, aan te schaffen, waarin vele achtergrondinformatie over gezonde voeding inclusief recepten te vinden zijn. Deze recepten nemen iets meer tijd in beslag om te bereiden. Beide boeken vullen elkaar als het ware aan en bevatten andere recepten.

Ervaringen van klanten

Als je gaat kijken naar ervaringen van klanten, dan staan deze voornamelijk op de website van FitChef omschreven. Deze ervaringen tonen aan dat er veel informatie te vinden is over gezonde voeding en welke voedingswaarden hierbij behoren. Ook zijn de recepten goed samengesteld en lekker. Ook bij andere aanbieders staan er voornamelijk positieve reacties, waarbij ook de toegankelijkheid een enorm pluspunt is. Je kunt dus stellen dat de klanten die het boek aangeschaft hebben, tevreden zijn met het resultaat en de recepten graag uitproberen.

Ervaringen van klanten op Bol.com

 

Wat anderen over [product] zeggen

Op bol.com vind je 86 beoordelingen over het Fitchef Turbo. De gemiddelde waardering is 4,7 op een maximum van 5. Een greep uit de beoordelingen:

Wil – Een duidelijk boek, met veel tips en gezonden, snel te bereiden recepten, die ook nog een lekker smaken! Ik heb beide boeken, fitchef en fitchef turbo. Mark de oprichter van het boek staat altijd voor je klaar als je vragen hebt, super goede service! Ik geef beide boeken een DIKKE 10 en raad de boeken aan, bij iedereen!

Marie0214 – Het boek is duidelijk en lekkere recepten ! Er zit ook voldoende informatie bij als je meer over voeding wil weten. Ik vind het een goede aanvulling op gezonder koken.

De prijs van Fitchef turbo

FitChef Turbo wordt via de website voor 29,95 euro aangeboden. Er wordt hier geen korting op gegeven. Waar je wel een korting op kunt krijgen, is op het combi-pakket van beide boeken. Wanneer je zowel FitChef als Turbo aanchaft, ontvang je het complete pakket voor 49,95 euro. Normaal gesproken zou dit pakket 67,90 euro kosten, maar je krijgt er dus 25 procent korting op. Zoals al eerder vermeld is er ook een tevredenheidsgarantie. Als de boeken toch niet aan jouw verwachtingen voldoen en de recepten niet aansluiten bij jouw interesses, dan kun je de bestelling retourneren en kun je het volledige aankoopbedrag teruggestort krijgen.

Eindoordeel over Fitchef Turbo

Over het algemeen genomen is FitChef Turbo een goed kookboek, welke een aanvulling is op de kookboeken die je al in de kast hebt staan. Sporters maken er veel gebruik van omdat de voedingswaarden er per gerecht bij vermeld staan. Ook de informatie over gezonde voeding is duidelijk, waardoor je precies weet waar je in het dagelijks leven op kunt gaan letten. Doordat het boek niet alleen bedoeld is voor fanatieke sporters, kun je er ook voor kiezen om het kookboek aan te schaffen om nieuwe inspiratie op te doen.

Fitchef Turbo combi met korting kopen?

Maak gebruik van de speciale aanbieding voor het combi pakket van de Fitchef Turbo

Fitchef Turbo combi
4.1 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
  • Mooie opmaak van het boek
  • 2 boeken met korting
  • Praktisch uitvoerbare informatie
Nadelen
  • Bereidingstijd van de gerechten duurt langer dan aangegeven
  • Niet heel veel eiwitrijke voeding
Samenvatting
Een praktisch boek met veel recepten voor wie wil afvallen. Veel variatie in de gerechten.
Prijs4
Materiaal4
Kwaliteit4.5
Support4
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter