Fred’s Bouwtekeningen REVIEW

In elk mens schuilt een doe-het-zelver. Dat is wat mensen zichzelf in ieder geval graag wijs maken. Iedereen wil vroeg of laat zelf weleens iets bouwen. Dat kan een heel simpel gebruiksvoorwerp betreffen. Anderen hebben iets meer vertrouwen en bouwen hele bouwwerken. Het is echter lang niet altijd even gemakkelijk om dit voor elkaar te krijgen. In de eerste plaats heb je bijvoorbeeld een goede basis nodig, in de vorm van een bouwtekening.

bouwtekening

 

Dat is precies wat Fred’s Bouwtekeningen je biedt. Op deze plek kan je namelijk talloze bouwtekeningen van allerhande projecten vinden. Wat je ook wilt maken, je kunt er zeker van zijn dat je op deze plek een idee en een beschrijving vindt. Op die manier wordt het voor iedereen dus een stuk gemakkelijker om te maken wat je voor ogen hebt. Zeker ook omdat het allemaal om professioneel materiaal gaat.

Over Fred Schouten

fred schouten Wanneer je de naam Fred’s Bouwtekeningen hoort, dan vraag je je één ding natuurlijk direct af. Wie is die Fred die deze bouwtekeningen maakt dan? Het gaat om Fred Schouten. Een professioneel timmerman, maar vooral ook een liefhebber van het doe-het-zelven. Omdat Fred Schouten alles het liefst zelf maakt, was hij altijd op zoek naar de juiste tekeningen. Die vond hij echter maar zelden. Het internet is een interessante plek, maar niet voor bouwtekeningen.

Omdat Fred Schouten zelf een professional is die al vele jaren als timmerman actief is, volgens zijn cv, is het dus ook niet gek dat de tekeningen die hij biedt ook van een bepaald niveau zijn. Zeker ook omdat hij zich steeds meer is gaan toeleggen op het maken van de tekeningen. Daardoor is hij niet alleen ervaren in het maken, maar ook in het beschrijven van allerlei soorten projecten.

Benieuwd naar de bouwtekeningen? Klik hier!

Wat kan je met Fred’s bouwtekeningen?

Waar zijn de tekeningen van Fred’s Bouwtekeningen eigenlijk voor bedoeld? Je kunt de vraag eigenlijk beter omdraaien. Waar zijn ze niet voor bedoeld? Wanneer je het pakket koopt, kan je eigenlijk alles maken wat je maar voor ogen hebt. Wil je zoiets gebruikelijks als een goed hek maken? Dan is dat geen enkel probleem. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld een hondenhok of een ombouw voor de vuilcontainers.

loungestoelen maken

Je kunt er echter ook de meer gevorderde dingen mee gaan bouwen. Kasten, banken, zelfs een heel huis is mogelijk. Het is bovendien niet zo dat je een ervaren timmerman hoeft te zijn om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Alles is zo uiteengezet, dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om de projecten helemaal af te maken. Dat maakt het natuurlijk allemaal wel extra interessant.

Wat je krijgt

Fred’s Bouwtekeningen biedt jou veel meer dan alleen de tekeningen. Je krijgt een set van 10.000 plannen om te bouwen. Dat gaat dan om de bouwtekening, maar bijvoorbeeld ook om een stappenplan waarin beschreven staat hoe alles precies gedaan moet worden. Dat komt omdat je een echte handleiding krijgt. Ook krijg je een lijst van materialen die je nodig hebt voor elk plan. Dit maakt het allemaal heel overzichtelijk en duidelijk.

freds bouwtekeningen collectie

Naast de 10.000 plannen krijg je nog meer. Je krijgt ook een DWG en CAD-softwarepakket. Zo kan je er dus zelf ook mee aan de slag. Ook krijg je een Steigerhouten Meubelgids. Daarin zitten plannen die specifiek gericht zijn op deze populaire houtsoort. Zo kan je dus ook die hippe meubels en items zelf leren maken. Ook vind je een aantal gidsen die je meer leren over de wereld van het doe-het-zelven. Tot slot is er een lidmaatschap van de community van Fred voor je gereserveerd.

Ervaringen van klanten

Wat zeggen klanten over de spullen van Fred’s Bouwtekeningen? Wanneer je op de website zelf kijkt, dan zie je alleen maar positieve reacties. Dit kan natuurlijk een truc zijn, waar je niet in wilt trappen. Wanneer je echter op andere plekken kijkt waar doe-het-zelvers bij elkaar komen om hun hobby te bespreken, dan kan je wel zien dat er nog veel meer positieve reacties te vinden zijn.

Vooral het feit dat alles zo compleet is wordt aangestipt. Daarnaast is het ook zo dat vaak wordt gesteld dat alles duidelijk is en goed te begrijpen is. Dat is juist ook wat het doel van de bouwtekeningen is. Dit was immers precies het probleem waar Fred Schouten altijd tegenaan liep toen naar andere bouwtekeningen werd gekeken.

De prijs van Fred’s bouwtekeningen

Wat kost het om aan de duizenden plannen van Fred’s Bouwtekeningen te komen? Daarvoor moet je even een optelsom maken. In de eerste plaats is er de set bouwtekeningen van €447,-. Tel daar de bonussen bij op die samen €181,- kosten en je komt tot een totaalprijs van €628,- voor alles wat je krijgt. Waarbij de waarde van het lidmaatschap al achterwege wordt gelaten.

Wat wil echter het geval? Wanneer je slim bent, ga je in op een aanbieding die op dit moment van kracht is. In dat geval krijg je bijvoorbeeld alle bonussen al gratis. Dat is niet het enige, want de set bouwtekeningen kost je dan op dit moment ook maar € 67,-. Stel je voor dat je zo gemakkelijk zoveel kunt gaan maken, terwijl het je zo weinig kost. Dat is natuurlijk wel een hele fijne zaak.

Eindoordeel over Fred’s bouwtekeningen

Dan wil je natuurlijk nog één ding weten. Is het de moeite waard om het hele pakket aan te schaffen? Wanneer je iemand bent die graag zelf dingen maakt, dan kan je niet anders dan stellen dat dit precies is wat je altijd al zocht. Omdat het pakket vol zit met talloze bouwplannen, kan je voortaan alles maken waar je altijd al van gedroomd had.

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Ook dan kan het heel gemakkelijk zijn om te beginnen met doe-het-zelven aan de hand van het pakket van Fred’s Bouwtekeningen. De enige doelgroep die er eigenlijk niets aan heeft is de groep die helemaal geen plannen heeft om zelf iets te gaan bouwen. In dat geval kan je het beter aan je voorbij laten gaan. Die doelgroep zal echter niet naar meer informatie op zoek zijn gegaan.

Ook zelf klussen?

Maak de mooiste projecten met de bouwtekeningen van Fred. Via deze website krijg je een aantrekkelijke korting zodat geen € 297,- maar slechts € 47,- betaalt!

Fred’s Bouwtekeningen
4.3 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
  • 10.000+ bouwtekeningen
  • 5 Bonussen
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie
Nadelen
  • Weinig informatie over Fred te vinden
  • Weinig ervaringen van anderen te vinden
Samenvatting
Voor de (beginnende) doe-het-zelver erg interessant vooral als je geen inspiratie hebt. Je wordt stap voor stap uitgelegd hoe zelf iets maakt.
Prijs4.5
Materiaal4
Kwaliteit4.5
Support4
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter