Perfect Slapen in 7 Stappen review

Steeds meer mensen hebben last van slaapproblemen. Mensen voelen zich vaker moe en lusteloos, hebben door het slaaptekort weinig energie en verlangen wanhopig naar een goede nachtrust. Ze willen liever stoppen met verslavende pillen of er helemaal niet aan beginnen kunnen geen andere oplossing vinden. Het boek “Perfect Slapen in 7 Stappen” biedt een 7 stappen plan methode dat met jouw slaapproblemen afrekent.

De laatste jaren veranderen klachten bij mensen van lichamelijke naar voornamelijk mentale klachten. Steeds meer Millenials krijgen een burn-out en ook krijgen mensen steeds vaker te maken met slaapproblemen. Ze komen moeilijk in slaap, slapen slecht met als gevolg dat ze overdag weinig energie hebben en zich moeilijk kunnen concentreren.

slaap problemen

Vaak zijn ze al bij een huisarts geweest of hebben ze al een andere optie uitgeprobeerd. Dingen als een kruidenthee drinken, een ontspannen muziekje opzetten of een zalfje op je kussen smeren. Niks helpt!

Perfect Slapen in 7 Stappen

William van der Klaauw, slaapdeskundige en oprichter van de succesvolle website slaapwijzer.net, heeft een oplossing. De oplossing, zijn 7-stappen methode, heeft hij in het boek Perfect Slapen in 7 Stappen opgeschreven. “De meeste andere oplossingen voor slaapproblemen werken niet omdat deze zich niet op de oorzaak van de slaapproblemen richten”.

Dit boek pakt de slaapproblemen bij de wortel aan. De oplossing ligt bij jezelf en hier moet aan gewerkt worden. Met behulp van het boek wordt afgerekend met slaapangst, ga je op het juiste moment de juiste hormonen aanmaken en werk je aan het herstellen van de schommeling van je lichaamstemperatuur. Dit zorgt er voor dat jij weer beter kun slapen en jouw slaapproblemen zullen verdwijnen.

De 7 stappen

 1. Vertrouwen herstellen; ontdek waarom je jezelf saboteert en krijg weer vertrouwen in jezelf. De angst om niet goed te slapen, zorgt er voor dat je niet goed slaapt. Deze cirkel wordt doorbroken
 2. Structuur aanbrengen; jouw dag bepaalt jouw nacht. De dingen die je overdag doet, zorgen voor een goede of slechte nachtrust. Leer in deze stap meer over jouw biologische klok en hoe jij het beste functioneert.
 3. Licht en duisternis; de invloed van licht en duisternis heeft impact op jouw slaap. In deze stap ga je hiermee aan de slag.
 4. Levensstijl aanpassen; een gezonde levensstijl zorgt voor een goede nachtrust. Hier leer je wat je wel en niet moet doen om goed te kunnen slapen.
 5. Een slaaproutine ontwikkelen; een goede routine voor het slapen gaan, zorgt er voor dat je beter slaapt. Leer hier meer over de routine die jou gaat helpen om beter te slapen.
 6. Met vertrouwen slapen; in deze stap krijg je 6 onmisbare tips om je hersenen tot rust te brengen waardoor makkelijker in slaap zal vallen.
 7. Beter opstaan; hier leer je om makkelijker op te staan en daar ’s nachts van profiteert.

beter slapen

Wat krijg je?

De 7-stappen methode is een totaalpakket bestaande uit de volgende onderdelen:

 • Een fysiek boek van met hardcover van 120 pagina’s
 • Een account op het platform van slaapwijzer.net
 • Een digitale versie van het boek Perfect Slapen in 7 Stappen, deze kun je overal en altijd lezen
 • Persoonlijk advies van William

Bonussen

Daarnaast krijg je op dit moment enkele bonussen (let op, deze bonussen komen binnenkort te vervallen, handel dus snel).

 • Slaapchecklist, alle stappen die je moet nemen om goed te slapen staan overzichtelijk zodat je deze dagelijks kunt uitvoeren
 • E-cursus “Dieper slapen”, met deze cursus leer je om dieper te slapen zodat je overdag lekker uitgerust bent

Tijdelijk zijn er nog een paar extra bonussen:

 • Boekje “Kalmeer je gedachten”, hierin staan technieken voor geestelijke rust waardoor je sneller in slaap valt
 • Welterusten snacks receptenboek
 • Toegang tot besloten platform De Slaapomgeving
 • MP3 bestand van het nummer ‘Crytal Water’, een rustgevend nummer om in slaap te vallen
50% korting? Ga naar de kortingspagina Klik hier!

Over de bedenker: William van der Klaauw

william van der klaauw Perfect Slapen in 7 Stappen is bedacht en ontwikkeld door William van der Klauw. William had vroeger zelf slaapproblemen en vanuit dit probleem is hij gestart met de website slaapwijzer.net. Op deze website deelt hij in begrijpelijke taal informatie over slaapproblemen. Dat slaapproblemen bij meer mensen een probleem is, blijkt wel uit de bezoekersaantallen van de website. Maandelijks komen er 40.000 bezoekers op de website.

Ook is zijn methode om slaapproblemen op te lossen gewild. Inmiddels zijn er al 7.000 mensen mee aan de slag gegaan.

Heel veel persoonlijke informatie over William van der Klaauw is er niet op internet te vinden. Waarschijnlijk is dit een pseudoniem dat door een slaapexpert gebruikt wordt. Dat maakt zijn oplossingen en zijn blogt niet minder waardevol. De informatie is voor de rest zeer goed.

Wat anderen over Perfect Slapen In 7 Stappen zeggen

Een greep uit de beoordelingen over Perfect Slapen In 7 Stappen:

Carla – We hebben dit programma aanschaft. Zijn nu ruim een maand bezig en onze slaap is boven verwachting verbeterd.

Glenn – Het is een hele grote verandering dat ik heb doorgemaakt sinds ik dit programma gebruik. Ik slaap sneller, vaster en word uitgerust wakker. De stappen en tips helpen echt en dat vond ik in begin best spannend. Heb namelijk best veel geprobeerd ook pillen en dat mocht allemaal niet baten.

Eindconclusie Perfect Slapen in 7 Stappen

Perfect Slapen in 7 Stappen is een zeer compleet pakket. De basis is het boek wat goed leesbaar is en mooi uitgevoerd met een hardcover. Je krijgt (tijdelijk) veel extra’s wat je zeker nog beter zal helpen om beter te slapen.

De tips die gegeven worden zijn makkelijk toepasbaar. Soms denk je dat de tips simpel zijn maar vaak is dit de kracht van tips. We denken te moeilijk en zoeken naar allerlei ingewikkelde methodes terwijl oplossingen vaak makkelijker zijn. Door structuur en enkele aanpassingen in je levensstijl en omgeving aan te brengen, zul je heel veel resultaat gaan ervaren.

Dat is de kracht van dit pakket. De extra sessie met William zal je helpen om snel te kunnen starten en om al jouw vragen door een deskundige te laten beantwoorden. Zelf heb ik nog steeds baat bij de tips. Alhoewel mijn slaapproblemen niet heel groot waren, merk ik dat ik veel beter slaap en daardoor overdag veel meer energie heb.

De afhandeling van de bestelling gaat snel en soepel. Als je vandaag voor 16:00 uur bestelt, heb je het boek morgen in huis. De pdf kan je al na een paar minuten lezen. Van de garantie regeling heb ik geen gebruik gemaakt, simpelweg omdat ik tevreden ben over Perfect Slapen in 7 Stappen maar ik ga er vanuit dat dit ook soepel afgehandeld wordt.

Voordelen van Perfect Slapen in 7 Stappen

 • Het boek is in begrijpelijke taal geschreven en daardoor toegankelijk
 • Het boek is op wetenschappelijke basis en op basis van persoonlijke ervaringen geschreven
 • Tijdelijk 1 op 1 contact met de schrijver voor persoonlijk advies
 • 90 dagen niet goed geld terug garantie

Nadelen van Perfect Slapen in 7 Stappen

 • Het boek helpt veel mensen maar zal niet iedereen kunnen helpen daarvoor zijn slaapproblemen te complex
 • Niet iedereen houdt van het lezen van een boek en het zelf uit moeten voeren van de stappen

Perfect Slapen in 7 Stappen Kopen

De normale prijs van Perfect Slapen in 7 Stappen is € 74,-. Via de link hieronder krijg je 50% korting en betaal je slechts € 37,-

Garantie regeling

William vindt dat zijn methode voor iedereen beschikbaar moet zijn, loopt geen enkel risico. Als jij niet veel beter slaapt, meer energie hebt en lekkerder in je vel zit, stuur je simpelweg een e-mail naar william@slaapwijzer.net en het volledige bedrag wordt zonder vragen teruggestort. De garantie is maar liefst 90 dagen geldig.

Eindelijk van je slaapproblemen af?

Schaf het boek “Perfect slapen in 7 stappen” en ook jouw slaapproblemen behoren tot het verleden!

Perfect Slapen in 7 Stappen
4.6 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
 • Zeer goede kwaliteit
 • 90 dagen garantie
Nadelen
 • Het is een algemeen programma, niet op maat gemaakt
Prijs4.5
Materiaal4.5
Kwaliteit5
Support4.5
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter