Agency Masterclass review

Wil je ook op een aantrekkelijke manier geld verdienen met een online onderneming? Dan is De Agency Masterclass het soort training dat je zoekt. Het is namelijk de ideale methode om een specialist in social media marketing te worden. Ook wanneer je helemaal geen ervaring in deze branche hebt. Dit is in ieder geval de belofte die gedaan wordt op de website waar je je kunt inschrijven voor de masterclass. De vraag die je hier dan natuurlijk bij hebt, is of dit ook echt het geval is? Kan je inderdaad ook een expert worden op het gebied van marketing op sociale media en daar dan een goede boterham mee verdienen? In deze review ontdek je precies wat je wel en niet mag verwachten van dit pakket. Zo kan je direct bepalen of het voor jou de moeite waard is.

Over de maker

Mitchell Weijerman De maker van De Agency Masterclass is Mitchell Weijerman. Dit is een onlineondernemer die op verschillende vlakken in de online zijn succes al heeft gekend. Het is bijvoorbeeld zo dat hij goed heeft verdiend met Facebook Ads. Precies één van de zaken waarover het gaat in De Agency Masterclass. Dat is dus in ieder geval een voordeel. Je weet dan wel dat je leermeester weet waarover het gaat.

Dat Mitchell ook weet waar het over gaat is wel te zien aan de manier waarop dit product onder de aandacht is gekomen van heel veel studenten. Via social media is namelijk een behoorlijke hype ontstaan. Daaruit kan je dus afleiden dat Weijerman ook echt weet hoe de business werkt. Naast Mitchell Heijerman staan ook twee compagnons: Jia Ruan en Virgil Brewster. Ook met allerlei andere online ondernemingen hebben zij het goed gedaan door de jaren heen. Bovendien hebben zij al eerder onlinetrainingen op dit vlak aangeboden. Dit maakt het dus ook voldoende betrouwbaar om ermee aan de slag te gaan.

Meer weten over deze cursus? Volg het gratis webinar Meld je aan!

Over de Agency Masterclass

De claim van het product is in dit geval simpel. Het is een manier om te leren hoe je aan de slag kunt gaan met social media marketing en daar succesvol in kunt worden. Deze vorm van marketing is tegenwoordig de nummer één manier van adverteren voor ondernemers. Je leert een aanpak om succesvol te zijn met de campagnes en daardoor dus veel geld te verdienen, voor jezelf en voor je klanten.

agency masterclass

Dit wordt uiteengezet in een aantal stappen. Het gaat dan niet alleen om hoe je praktisch aan de slag moet gaan. Het gaat ook om alle andere zaken die meespelen om wel of niet een succesverhaal te schrijven met je eigen agency. Denk bijvoorbeeld aan de mindset die je moet hebben. Denk ook aan de inzichten en tools die je nodig hebt om te kunnen begrijpen hoe je zaken in je voordeel gebruikt. Wanneer je dit allemaal weet, dan is de kans op succes natuurlijk een flink stuk groter. Let wel op, er wordt niet gesteld dat je binnen een paar dagen of een paar weken binnen bent. Je krijgt de skills aangereikt om meer succes te boeken met hard werk.

Wat krijg je?

Wanneer je je inschrijft voor de cursus, dan krijg je toegang tot een online training die bestaat uit een aantal modules. Het zijn er zeven om precies te zijn. Daarin leer je stap voor stap hoe je met de juiste instelling begint aan je agency. Wat je moet doen om je eerste successen te boeken en hoe je door kunt zetten om er een goed lopende onderneming van te maken waar je veel mee kunt verdienen.

Wanneer je dit gedaan hebt en je hebt in zeven weken de gehele cursus succesvol doorlopen, dan kan je toegang krijgen tot bonusmateriaal. Je kunt wekelijks deelnemen aan sessies met groepen. Op die manier is er dus ook wel heel veel uit te halen. Dit maakt het dus ook aantrekkelijk omdat je ervaringen van anderen kunt ontdekken. Bovendien leer je allerlei nieuwe mogelijkheden kennen en kan je iets opsteken van de fouten van anderen. Ook de live coaching die je individueel kan ondergaan nadat je de cursus hebt afgerond kan jou helpen om verder te komen. Er zijn beperkte plekken beschikbaar tijdens elke periode. Dat is wel belangrijk om mee te wegen.

Wat anderen over De Agency Masterclass zeggen

Waar het gaat om de ervaringen van klanten, is het goed om te weten dat de reacties gemengd zijn. Kijk je online, dan zie je een groep volgers die heel positief is over wat er geboden wordt. Dit is de groep die eerder ook al andere cursussen van Mitchell Weijerman en zijn compagnons heeft gevolgd en daar succes mee heeft gehad. Denk aan de Bol.com Masterclass. Die is ook in grote mate op dezelfde wijze opgebouwd.

Er is echter ook een groep die wat minder tevreden is met wat er geboden wordt. Een reden daarvoor is dan ook dat hetgeen dat geboden wordt helemaal niet zo duidelijk is als het misschien wordt voorgesteld. Zo wordt gesteld dat je voor elke module toch wel enige tijd nodig hebt om de materie onder de knie te krijgen. Je bent dus wat langer bezig dan zeven weken om succesvol te worden. Het is belangrijk om hier wel goed op te letten.

review lyos Lyos – “Dankzij deze cursus heb ik vrijheid voor mezelf gecreëerd om te mijn passies achterna te gaan.”

review sietse Sietse – “De Agency Masterclass heeft letterlijk alles wat je nodig hebt om succesvol te worden.”

Wat kost de Agency Masterclass?

Dit is het grote probleem van de cursus. De prijs is namelijk nergens duidelijk vermeld vooraf. Wel moet je erop rekenen dat het niet heel goedkoop is. Het is natuurlijk wel zo dat je informatie geboden krijgt waarmee je flink wat kunt verdienen, dus in dat opzicht is het eigenlijk maar een kleine investering. Bovendien is het ook nog eens zo dat er regelmatig interessante acties en kortingen worden gegeven. Op die manier is het dus mogelijk dat je voor weinig geld wel gewoon kan zorgen dat je alle kennis te pakken krijgt die in dit plan gedeeld wordt.

De voordelen van de Agency Masterclass

 • De kwaliteit van de cursus is goed te noemen
 • Duidelijke structuur in de lesstof
 • Extra ondersteuning in de vorm van live coaching en groepssessies

De nadelen van de Agency Masterclass

 • In tegenstelling tot andere online verdienmodellen moet je hierbij best veel moeite doen om klanten binnen behalen. Dit gaat op de traditionele manier van verkoopgesprekken houden.
 • Het businessmodel is niet locatie onafhankelijk
 • Het is niet te automatiseren en op te schalen

Garantie op de Agency Masterclass

Er is een 14 dagen niet goed geld terug garantie op de Agency Masterclass.

Agency Masterclass, kopen of laten liggen?

Het is niet gemakkelijk om een definitieve conclusie te trekken over De Agency Masterclass. Het is natuurlijk wel zo dat alle kennis die je kunt krijgen welkom is wanneer je op zoek bent naar meer succes als ondernemer. Dat je dit kunt leren van de echte specialisten, dan is dat alleen maar mooi meegenomen. In dat opzicht is deze masterclass dan ook absoluut aan te raden.

Wel is het zo dat er ook wat vragen open blijven. Wanneer je namelijk alles hebt gevolgd, zal het uiteindelijk nog altijd op jezelf aankomen om er ook echt een succes van te maken als ondernemer. Er is geen eindpunt te noemen waar je naartoe werkt met deze cursus. Het kan dus ook net zo goed mislukken. Daar moet je als cursist dus ook wel op voorbereid zijn voor je begint.

Je eigen Social Media Agency starten?

Volg het gratis webinar van Mitchell om te leren hoe jij ook een eigen Social Media Agency kan starten.

Agency Masterclass review
4.4 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
 • Goede kwaliteit van de cursus
 • Duidelijke structuur in de lesstof
 • Extra ondersteuning in de vorm van live coaching en groepssessies
Nadelen
 • Het businessmodel is niet locatie onafhankelijk
 • Het is niet te automatiseren en op te schalen
Samenvatting
Als je wil leren hoe je een online bedrijf dat Social Media diensten aan andere bedrijven aanbiedt, dan is deze cursus iets voor jou. Houd er wel rekening mee dat dit business model niet (geheel) locatie onafhankelijk uitgevoerd kan worden en dat het niet (geheel) te automatiseren en op te schalen valt.
Prijs4
Materiaal4.5
Kwaliteit4.5
Support4.5
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter