Droog Trainen Protocol Vrouwen review

Wil je graag een fitgirl worden? Een strak en droog lichaam? Mooie ronde billen en strakke, platte buik zodat je zonder schaamte naar het strand kan gaan? Dan is het Droog Trainen Protocol Vrouwen misschien wel iets voor jou. Misschien ben je al een keer gestart met trainen en een dieet en heb je nog niet je gedroomde lichaam, geen probleem. Met dit programma kun je onder deskundige begeleiding jouw droomlichaam creëren. Je moet nog steeds zelf het werk doen maar door de ondersteuning zul je merken dat je je doel makkelijker en sneller kunt behalen.

Wat kun je bereiken met het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Met dit programma leer je de methode om je vetpercentage te verlagen. Je krijgt inzicht in je dagelijkse calorieverbruik en leert hoe je alles kunt eten wat je lekker vindt en toch vet kan verliezen. Je leert hoe je traint met maximaal resultaat en hoe je blijvend vetverlies hebt (geen jojo effect).

Met dit programma kun je zelf aan de slag. Het programma zorgt voor de informatie die nodig is zodat jij resultaat bereikt. Het is een duidelijk stappenplan dat informatie over training, voeding en lifestyle geeft.

Wie zijn de bedenkers van het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Henry en Rinus

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is bedacht en gemaakt door Henry en Rinus. Misschien heb je deze namen wel eens vaker gehoord. Henry en Rinus zijn namelijk al vele jaren actief in de afvallen en fitness wereld. Met hun programma’s richten ze zich meer op krachttraining dan op cardio. Hun aanpak kenmerk zich door een no nonsense aanpak. En er zijn al vele honderden vrouwen die baat aan het programma hebben gehad en hun droomlichaam gecreëerd hebben.

Waarom een programma van Henry en Rinus volgen?

De belangrijkste reden is dat zij de resultaten van hun klanten voorop stellen. Zij zijn gemotiveerd om de volgers van hun programma het gewenste resultaat te geven. Zelf zijn ze jaren bezig geweest om kennis over het menselijk lichaam te krijgen. Zij volgden trainingen, opleidingen en seminars, lazen boeken en merkten dat er dat geen gouden formule bestaat.

De focus lag te veel op de details en het grote geheel werd vergeten. Deze realisatie zorgde voor de ommekeer in hun resultaten en legde de basis voor het programma het Droog Trainen Protocol voor Vrouwen.

Is het Droog Trainen Protocol Vrouwen ook iets voor jou? Lees snel verder en kom er achter..

Zijn Henry en Rinus betrouwbaar?

Henry en Rinus zijn de oprichters van de Droog trainen Academie. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63416107 en is gevestigd in Helmond. Dit geeft al vertrouwen. Daarnaast kun je genoeg over deze 2 heren op het internet vinden en kunnen we overwegend positieve beoordelingen over de Droog Trainen Academie vinden. De minder positieve beoordelingen zijn vooral van mensen die andere verwachtingen hadden. Mensen die bijvoorbeeld sneller en/ of makkelijker resultaat willen behalen.

resultaten droog trainen vrouwen protocol

Wat is het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is een digitaal programma. Na betaling krijg je meteen de beschikking over het programma in de vorm van E-books en Excel bestanden.

Na aanmelden ontvang je het volgende:

 • E-book: hoe om te gaan met voeding voor vetverlies
  Met dit e-book ga je meer over voeding leren. Veel vrouwen verliezen geen vet omdat ze verkeerd omgaan met voeding. Ze vergeten om een goede basis voor voeding te creëren. Terwijl dit voor 90% van de resultaten zorgt. Je krijgt nieuwe inzichten en een voedingsplan dat op jouw lichaam is afgestemd.
 • E-book: hoe om te gaan met krachttraining en cardio
  In dit e-book leer je meer over trainen, over de juiste balans tussen kracht- en cardiotraining. Veelgemaakte fouten bij vrouwen zijn dat ze anders gaan trainen en daarbij spieren verliezen. Na het lezen van dit boek leer je hoe je krachttraining effectief inzet om vet te verliezen. Daarnaast leer je cardio te gebruiken om vet te verliezen.
 • E-book: progressie meten en het plan bijstellen
  Met dit e-book leer je hoe je data kan verzamelen en hoe je deze data gebruikt om vet te verliezen.

Naast deze 3 e-books, krijg je ook nog drie bonussen:

 • Handige macrocalculator in Excel
  Met deze calculator kun je jouw voedingsplan beheren. Het rekent wat je aan calorieën in mag nemen en wat de juiste verhoudingen zijn.
 • Trainingsschema’s voor in de sportschool en voor thuis
  Dit betreft trainingsschema’s voor 3,4 en 5 dagen per week. De schema’s zijn wetenschappelijk onderbouwd en zo ontworpen dat je je lichaam elke keer iets zwaarder belast (progressief trainen). Naast het schema voor in de sportschool, is er ook een schema van 4 dagen voor thuistraining.
 • Toegang tot de support groep
  In deze groep zitten andere deelnemers en hier kun je ondersteuning krijgen. Weet je iets niet? Dan kun je hier je vragen stellen.

Wat anderen over Droog Trainen Protocol Vrouwen zeggen

Kim
Omg, best al wel een beetje trots! Kon het niet laten toch even te delen! Wat een verschil na 1 week. Net nog even opnieuw cm gemeten, na (best wel zware) training gisteren en eigelijk dinsdag mn meetdag is, vorige week ook oor 1e op de dinsdag gemeten. Scheelt toch wel wat en zelfs op de weegschaal 1kg er af. Was echt helemaal verbaasd en heul blij

Maaike
Toch stiekem een feestje als je die leuke broek van je puberdochter aan kan nu

Ramona
Ik sta versteld van de verandering die je lichaam in 12 weken teweeg kan brengen! Erg tevreden over mijn resultaat, maar we houden nog even een paar weken vol tot de vakantie.

Beginnen met het programma?

Via onderstaande link word je naar een speciale kortingspagina doorverwezen. Met de korting betaal je aanzienlijk minder dan de normale prijs! Mocht je willen beginnen met het bouwen van een strakker lichaam, maak dan gebruik van onderstaande link!

Ook werken aan jouw ideale lichaam?

Schaf het Droog Trainen Protocol voor vrouwen aan met een fikse korting. Nu van € 292,- voor € 67,-.

Droog Trainen Protocol Vrouwen
4.3 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
 • Goede content om zelf aan de slag te gaan
 • 3 bonussen
 • Je kan in de sportschool en thuis trainen met dit programma
Nadelen
 • Je moet zelf de motivatie opbrengen
Prijs4
Materiaal4
Kwaliteit4
Support5
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter