Keto revolutie review

Overgewicht is al jaren een probleem in de maatschappij. Dit geldt zeker ook voor de mensen die ermee te maken hebben. Dit is dan ook waar De Keto Revolutie de oplossing voor biedt. Het is niet fijn om in een situatie te komen waarin de enige manier om op goed gewicht te komen jezelf uithongeren is. Ook het doorbrengen van hele werkdagen in de sportschool zit er voor veel mensen niet in. Daarom is het fijn wanneer een ander product wel de mogelijkheden biedt om je verder te helpen. Het ketodieet is een uit Amerika overgewaaide methode om af te vallen en De Keto Revolutie leert je hoe je dit optimaal aanpakt. Bovendien krijg je ook allerlei belangrijke hulpmiddelen aangereikt.

Mitchel van Duuren, de maker van de Keto Revolutie

mitchel van duuren De grote man achter De Keto Revolutie is Mitchel van Duuren. Mitchel is ook ambassadeur van Paleo. Het zijn beide dieetvormen die in de afgelopen jaren meer en meer aan populariteit hebben gewonnen. Hij is auteur van meerdere boeken over gezonde voeding en diëten. Zoals gezegd was hij ook de man die Paleo in Nederland op de kaart zette. Het is dan ook niet vreemd dat juist hij voorop gaat in deze revolutie.

Mitchel is niet alleen een expert op het gebied van gezonde voeding. Hij weet namelijk ook heel goed hoe hij zijn boodschap moet verkondigen. Hij ziet zichzelf dan ook vooral als een online ondernemer. Naast De Keto Revolutie staan er nog een aantal websites en blogs onder zijn beheer. Op die manier kan je dus via deze specialist zorgen dat je snel alles weet wat je moet weten over de gezonde manier van eten. Daarmee kom je op gewicht en blijf je ook op gewicht.

Wat is de Keto Revolutie?

de keto revolutie

Wie De Keto Revolutie volgt, kan er zeker van dat het overgewicht als sneeuw voor de zon verdwijnt. Maar dan wel op een manier die je geen energie kost. Het is dus zowel een manier waarop je in een betere vorm komt, als een methode die zorgt dat je gezond blijft. Dit is immers wat er bij veel dieetvormen aan schort. Je wordt op een dermate streng regime gezet, dat je je minder goed gaat voelen omdat je je energie kwijtraakt. Bovendien geldt voor andere diëten vaak dat je er na enige tijd geen zin meer in hebt en het niet kunt volhouden.

Dat is volgens de makers van dit boek bij De Keto Revolutie niet aan de orde. Wanneer je dit volgt, kan je wel je goede figuur blijven houden. Het gaat erom dat je je hoeveelheid koolhydraten weet te beperken door vetrijk voedsel te eten. Dat doe je aan de hand van de stappen in het programma. Houd je dit volgens het schema vol, dan kan je kilo’s verliezen.

Claim Jouw Volledig Keto Revolutie Pakket Vandaag en Bespaar enorm! Klik hier!

Wat je krijgt

Je krijgt wel heel veel wanneer je ervoor kiest om De Keto revolutie te gaan volgen. In de eerste plaats krijg je het handboek. In deze gids vind je de basis van het dieet. Er wordt uitgelegd wat de juiste manier van eten is, waarom dit zo is en hoe je dit moet aanpakken. Wanneer je deze zaken stap-voor-stap volgt, kan je er zeker van zijn dat je dus ook echt de resultaten boekt waar je naar zoekt. Dat is echter niet het enige.

Je krijgt ook het handboek Intermittend Fasting. Dit is ook een populaire dieetvorm waarin je korte periodes vast. Ook hierin vind je veel uitleg. Vervolgens kan je in het pakket ook het 21 Dagen Keto Revolutie kookboek vinden. Daarin vind je de juiste recepten. Ook krijg je een pakket aan boodschappenlijstjes en maaltijdplanners die je kunt gebruiken. Daarnaast krijg je online toegang tot de videocursus, de Facebookgroep en verschillende andere zaken in de community die jou kunnen helpen om meer te bereiken.

Wat anderen over de Keto Revolutie zeggen

Hallo allemaal, fijn dat ik bij de groep mag. Afgelopen vrijdag begonnen met intermitterend vasten en kets. Het gaat goed al 3kg kwijt, weet dat er een moment komt dat het stil blijft staan, maar gewoon doorgaan.

Sinds vorige week het kets knopje gevonden. Bleef hiervoor wel steeds Kha maar met veel misstappen. Nu vandaag -3,4 kg. Ik ben blij.

Er zijn veel ervaringen van klanten te vinden. Die zijn overwegend positief te noemen. Natuurlijk kan je op de kanalen van De Keto Revolutie zelf de nodige testimonials vinden. Die zijn natuurlijk allemaal positief. Je kunt je dus afvragen of dit wel de mensen en meningen zijn waar je op af moet gaan. Kijk je echter verder, dan zie je dat ook op andere plekken vol lof wordt gesproken over de Keto Revolutie.

Dit maakt het op zich dus interessant om eens nader te bekijken. Wanneer je veel positieve reacties leest op verschillende plekken, dan kan het haast niet anders dan dat het echt werkt. Vooral het feit dat je zowel gewicht verliest, als energie opbouwt, wordt door veel mensen als ideaal aan deze dieetvorm gezien. Dit is anders dan veel andere soorten diëten, waar deze twee zaken niet goed samengaan. Over het algemeen zijn de ervaringen dus positief te noemen.

Wat kost de Keto Revolutie?

De prijs van De Keto Revolutie hangt af van de manier waarop je het bestelt. Wanneer je slim bent en je kiest in één keer voor het gehele pakket, dan kan je er zeker van zijn dat je lekker goedkoop uit bent. Je kunt namelijk alle items die genoemd werden samen voor de introductieprijs van €37,- krijgen. Dit is een fikse korting, want de drie boeken zijn per stuk al €27,- waard.

Om over de videocursus en de extra’s zoals de boodschappenlijstjes nog maar te zwijgen. Wanneer je al deze zaken bij elkaar optelt, dan kan je niet anders dan stellen dat je wel heel veel korting pakt als je voor de introductieprijs kiest. Het is bovendien ook zo dat je nog eens twee manden garantie krijgt voor deze prijs. Ben je binnen 60 dagen niet tevreden, dan kan je het terugsturen en krijg je je geld terug.

Eindconclusie over de Keto Revolutie

Als er een conclusie getrokken moet worden over De Keto Revolutie, dan is dat dat de belofte ervan wel heel mooi is. Als alles echt gaat zoals het gesteld wordt, dan is dit de ideale manier om te zorgen dat overgewicht voor altijd tot het verleden behoort. Terwijl je wel gewoon gezond bezig blijft. Wie de meningen van anderen bekijkt, kan ook stellen dat het programma deze hoge verwachtingen lijkt waar te maken.

Natuurlijk zijn er ook wel wat minpunten te vinden wanneer je goed zoekt, je zal ook met deze revolutie nog altijd zelf de nodige discipline moeten hebben bijvoorbeeld. Het gaat ook hier niet vanzelf. Toch is het wel zo dat je jezelf de nodige kansen biedt wanneer je deze dieetvorm gaat volgen. Dat het ook nog eens gesteund wordt door iemand die zijn sporen in de wereld van de gezonde voeding verdiend heeft, dan maakt dat het alleen maar aantrekkelijker.

Er zijn dus genoeg redenen te bedenken waarom je het een kans zou moeten geven.

Claim Jouw Volledig Keto Revolutie Pakket Vandaag en Bespaar enorm!

Neem je tijd & probeer de Keto Revolutie voor 60 volle dagen.
Als je niet 100% happy bent met je aanschaf, stuur ons dan een mailtje en wij retourneren jouw geld direct, de PDF bestanden kun je gewoon houden als dank voor je interesse.

Keto revolutie review
4.8 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
  • 60 dagen(!) niet goed geld terug garantie
  • All-in-one pakket
  • Veel en complete informatie
Nadelen
  • Niet voor iedereen geschikt
  • Alles is digitaal
Samenvatting
Een aanpassing in je eetwijze die werkt. Een compleet pakket voor een schappelijke prijs.
Prijs5
Materiaal4.5
Kwaliteit5
Support4.5
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter