Koolhydraatarm 50 dagen programma REVIEW

Iedere week 2 kilogram afvallen zonder veel te hoeven sporten of geen fatsoenlijke maaltijden te nuttigen. Het klinkt als muziek in de oren. Er bestaan verschillende diëten die dit garanderen. Een van deze mogelijkheden is het Koolhydraatarm 50 dagen programma van Makkelijk Afvallen. Door middel van het menu word je door het gehele proces geleid en zal de vetverbranding geactiveerd worden. Tenminste, dat is wat Makkelijk Afvallen claimt. Tijd om hier verder naar te kijken en te zien in hoeverre dit dieet jou kan helpen.

Over de maker

niels bosman
Niels Bosman

Makkelijk Afvallen is opgericht door Niels Bosman. Hij heeft het koolhydraatarm 50 dagen programma opgezet om anderen te helpen om op een gezonde manier af te kunnen vallen en daarbij niet continu te hoeven sporten zonder successen te behalen. Hierdoor is het voor veel mensen makkelijker vol te houden. Makkelijk Afvallen stelt hierbij zelf de weekmenu’s samen, zodat er altijd afwisseling zal zijn. Om de betrouwbaarheid van het dieet te garanderen wordt een periode van 30 dagen ingesteld. Heb je hierna nog steeds geen resultaat geboekt of ben je niet tevreden met het resultaat, dan wordt een ‘niet goed geld terug’-garantie gehanteerd.

Over het koolhydraatarm 50 dagen programma

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is speciaal opgezet voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde manier van afvallen, zonder dat hier een heel streng dieet aan vast hangt. Je hoeft immers niet minder te gaan eten, maar de juiste ingrediënten in de maaltijden te verwerken. Hierdoor zou het eenvoudiger vol te houden zijn. Ook hoef je er minder hard bij te sporten. Voor veel mensen kan dit een goede uitkomst zijn. Zeker wanneer je voornamelijk bij de buik, benen en billen vet wilt verbranden moet dit programma jou kunnen helpen.

fit lichaam

De vetverbranding wordt door de samenstelling van de maaltijden geactiveerd. Hierdoor ga je ook afvallen op de plekken die voor veel mensen meer moeite kosten. Aan de hand van de samengestelde weekmenu’s kun je een gezondere levensstijl krijgen en Aan het einde van het dieet ben je niet alleen afgevallen, maar heb je ook geleerd om te leven zonder suiker en ga je meer energie overhouden om andere dingen te ondernemen.

Wat je krijgt

Hiervoor krijg je een weekmenu toegestuurd, welke bestaat uit een grote variatie aan gerechten. Enkele voorbeelden op de website van Makkelijk Afvallen laten zien dat je onder andere Griekse yoghurt, brood en crackers mag eten. Ook bestaan de gerechten uit vlees. Hierdoor is het niet geschikt voor vegetariërs. Je eet 6 maaltijden per dag, waarvoor de boodschappenlijstjes al voor je samengesteld zijn.

menu voorbeeld

De weekmenu’s zijn opgedeeld in ontbijt, lunch en diner. Daarnaast zijn de aanbevolen tussendoortjes aangegeven. De ingrediënten staan allemaal netjes onder elkaar, waardoor je een stok achter de deur hebt om het dieet te blijven volgen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat er geen rekening gehouden is met allergieën. Hier zul je uiteindelijk zelf op moeten letten voordat je de maaltijd gaat bereiden.

Ervaringen van klanten

Als je gaat kijken naar de beoordelingen van Makkelijk Afvallen en het koolhydraatarm 50 dagen programma, dan zie je dat mensen over het algemeen tevreden zijn. De mensen die voornamelijk bang waren om brood niet meer dagelijks op het menu te hebben staan, zien de voordelen van dit dieet. Ook zijn er verschillende mensen die in de eerste weken een groot verschil merken in de kilo’s. Voornamelijk het verkrijgen van een boodschappenlijstje bij het weekmenu lijkt een goede meevaller te zijn. Je hebt een houvast. Een nadeel van het dieet is de tijd die je eraan kwijt bent. Over het algemeen zijn de mensen die gebruik maken van dit programma meer tijd kwijt in de keuken, waardoor het anders plannen wordt.

Review van een tevreden klant

mariska “Niels zijn programma heeft me compleet verbaasd. In de eerste week ben ik enorm veel afgevallen. En het beste is dat de recepten heel lekker zijn en makkelijk om te maken.” *

Marliena – Nijmegen

De prijs van Koolhydraatarm 50 dagen programma

De prijs voor het gehele programma is 37 euro. Hiervoor krijg je alle hulp die je nodig hebt om het programma te kunnen volgen. Ook vallen er een aantal bonussen onder. Zo krijg je de boodschappenlijsten voor 7 weken aangeleverd, zijn er koolhydraatarme drinktips en ontvang je een geheime verrassing ter waarde van 27 euro. Mocht het dieet binnen 50 dagen niet werken en gaan de kilo’s er niet af, dan krijg je het geld terug. Hiermee wordt een 100 procent afslank garantie gegarandeerd.

Conclusie over Koolhydraatarm 50 dagen programma

Het koolhydraatarm 50 dagen programma kan een goede zet zijn wanneer je zelf niet goed weet waar je moet beginnen. Als je al veel diëten gevolgd hebt, waarbij voornamelijk het jojo-effect optreedt, dan kan het onder andere aan jouw levensstijl liggen. Met dit dieet krijg je handvatten voor 7 weken toegereikt, zodat je aan het einde niet alleen de kilo’s kwijt bent, maar ook weet welke ingrediënten er in de maaltijden horen te zitten om het gewenste gewicht te behouden. Echter is het geen geschikt dieet voor vegetariërs of mensen met allergieën. Je zult daarom ook zelf op moeten letten voordat je aan het programma begint.

Ook blijvend afvallen?

Volg het Koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman met korting voor € 37,-
Al 29.401 personen volgden met succes dit programma!

Koolhydraatarm 50 dagen programma
4.1 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
  • Handige weekmenu's met kant en klare recepten
  • Gevarieerde recepten
  • 100% afslankgarantie: val je niet af dan krijg je je geld terug.
Nadelen
  • Het is een digitaal product, sommige mensen willen liever een echt boek
  • Koolhydraatarm eten is even omschakelen
  • Je moet al je eten zelf bereiden
Samenvatting
Het programma geeft je alle handvatten om tot 2 kilo per week af te vallen. De recepten zijn makkelijk om zelf te bereiden en het is erg handig dat je niet zelf hoeft na te denken over wat je moet maken. Het programma is zeker een aanrader alhoewel de prijs niet echt laag is.
Prijs4
Materiaal4
Kwaliteit4.5
Support4
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter