Leer gitaar spelen in 22 lessen review

Heb je ook ambitie om gitaar te kunnen spelen? Wil je heel graag het bespelen van dit instrument onder de knie gaan krijgen? Dan heb ik één verrassing voor je; je kunt middels een digitale cursus het beste leren om gitaar te gaan spelen. Maar, wat is dan de beste digitale cursus? Is dat de cursus Leer gitaar spelen in 22 lessen van Koen Snoek? In deze Leer gitaar spelen in 22 lessen review vind je het verlossende antwoord op deze vraag.

In deze review bespreek ik onder meer waar het bij deze cursus omdraait, wat de kosten voor de cursus zijn, hoe de cursus opgesteld is en wie Koen Snoek nou precies is. Ik kan je alvast één ding verklappen; na het volgen van deze gitaarcursus was ik positief verrast. Meer informatie over deze interessante muzikale cursus vind je in deze review!

Wat is de cursus Leer gitaar spelen in 22 lessen?

leer gitaar spelen in 22 lessen

Met deze cursus leer je van A tot Z hoe je muzikale liedjes op een gitaar kunt gaan spelen. Je leert hoe je de gitaar het beste vast kunt houden, je leert hoe een muzikaal stuk opgebouwd is, je leert verschillende gitaar technieken en je leert hoe je bijvoorbeeld noten of akkoorden af moet lezen. Ook wordt besproken wat de belangrijkste toonladder is én op welke wijze je jouw gitaarkwaliteiten kunt verbeteren.

In een totaal aantal van 22 lessen leer je eigenlijk alles wat met gitaar spelen te maken heeft. Daarbij is het zo dat deze lessen specifiek voor beginners afgestemd zijn. Mocht je nog géén ervaring met gitaar spelen hebben, is deze cursus in de basis dus geschikt voor je. Je leert relatief snel de verschillende gitaartechnieken, waarna je al snel in staat bent om verschillende liedjes geheel zelfstandig op de gitaar te spelen.

De opbouw van deze cursus is uiterst interessant te noemen. Koen Snoek, de ontwikkelaar, heeft namelijk besloten om alle informatie te bundelen en deze te verdelen over 22 weken. Je bent dus in totaal ruim 5 maanden met deze cursus bezig, waardoor je écht aan jouw gitaarkwaliteiten kunt gaan werken. Daarbij moet ook worden opgemerkt dat deze cursus jou echt uitdaagt en je continue tot het uiterste probeert te drijven. Mede daardoor geven veel beginnende gitaristen aan dat zij onwijs veel gehad hebben aan deze cursus.

Maak de juiste start op je gitaar met deze online basiscursus. Ja, dat wil ik

De maker gitaar leren spelen: Koen Snoek

gitaar leren spelen Koen Snoek De naam van de ontwikkelaar van deze cursus heb ik reeds hierboven laten vallen; Koen Snoek. Koen is een jongeman die in Volendam geboren is en daar eigenlijk met muzikale instrumenten opgegroeid is. Nadat hij meer en meer interesse in de gitaar begon te krijgen, besloot hij om zich aan te melden voor een muziekschool. Bij die muziekschool wist hij zich al snel te ontwikkelen, maar hij had het gevoel dat hij iets miste.

Mede daarom begon hij te zoeken naar andere manieren om op de juiste manier te leren om gitaar te spelen. Uiteindelijk kwam hij in contact met Jaap de Witte en Jaap Kwakman; de laatstgenoemde is één van de bandleden van de 3J’s. Dankzij deze heren wist Koen Snoek eindelijk écht de juiste technieken onder de knie te krijgen; hij wist hierdoor zijn gitaarkwaliteiten ook al snel te verbeteren.

Daarbij kwam hij er ook direct achter dat hij in eerste instantie de verkeerde technieken aangeleerd had gekregen. Dit was van Koen geen verwijt aan zijn eerste muziekdocent, maar hij wilde er wel alles aan gaan doen om andere (toekomstige) muzikanten voor deze valkuil te behoeden. Mede daarom besloot hij om deze gitaarcursus te gaan ontwikkelen.

In de wereld van digitale muzikale cursussen is Koen Snoek door de jaren heen uitgegroeid tot één van de pioniers. Koen Snoek heeft namelijk al veel mensen geholpen; niet alleen met deze cursus, maar óók met meerdere andere cursussen. Ook al die cursussen hebben bijgedragen aan de populariteit van Koen Snoek.

Over Koen Snoek kan ik eigenlijk met geen kwaad woord spreken. Hij is zeer vakkundig, hij heeft veel ervaring en hij wil graag andere mensen helpen. Juist vanwege dat laatste heeft hij verschillende cursussen weten te ontwikkelen; geweldig! In mijn ogen is het in ieder geval een zeer nobel streven van Koen Snoek om meerdere gitaarcursussen op de markt te brengen, puur om andere mensen te kunnen helpen.

Bekijk de gitaar lessen Klik hier!

Wat kun je van gitaar leren spelen in 22 dagen verwachten?

Volgens Koen Snoek geniet je van meerdere voordelen indien je deze cursus gaat volgen. Op zijn website heeft Koen Snoek namelijk de volgende claims uit durven te spreken:

 • Dankzij deze cursus kan je jouw vrienden, kennissen en familie na 22 weken met een kampvuur-optreden verrassen
 • Dankzij deze cursus kan je in een volle zaal de show gaan stelen, dankzij jouw gitaarsolo
 • Dankzij deze cursus krijg je er een geweldige hobby bij, waardoor je van veel ontspanning en creativiteit geniet.
 • Dankzij deze cursus ben je als gitarist in staat om de meest gave gitaar riffs te spelen.
 • Dankzij deze cursus ben je in staat om jouw favoriete liedjes geheel zelfstandig te spelen op de gitaar

Onder aan de streep belooft Koen Snoek dus het nodige. Daarbij voelen zijn beloftes echter niet schreeuwerig aan; nee, op papier klinken zijn beloftes behoorlijk reëel en logisch.

gitaar spelen

Wat je krijgt

Nadat je je voor de cursus Leer gitaar spelen in 22 lessen aangemeld hebt, krijg je toegang tot de digitale cursus. Je krijgt daarnaast ook nog de volgende bonussen standaard meegeleverd:

 • Uitgebreide bijlagen
 • MP3 audio meespeelbestanden
 • Een stap-voor-stap opleidplan
 • Toegang tot het jaarlijkse kampvuurevent op Texel met de cursisten
 • Besloten community voor alle cursisten
 • Mogelijkheid tot een videocall met Koen, waardoor je jouw vragen kunt stellen.
 • Compleet & uitgebreid PDF Gitaarakkoordenboek

Ook over deze bonussen ben ik behoorlijk te spreken. De bonussen zijn namelijk stuk voor stuk van een hoog niveau en leveren daardoor absoluut een meerwaarde.

Ervaringen van klanten

In de afgelopen jaren hebben behoorlijk veel mensen gebruik gemaakt van de Leer gitaar spelen in 22 lessen cursus van Koen Snoek. De nodige cursisten hebben daarbij ook een positieve beoordeling achtergelaten, zoals uit onder meer de onderstaande beoordelingen blijkt:

Henny Huisman – Aanrader! Leuke site en Koen zelf is een toffe muzikant!!

Jonathan – Ik ben erg tevreden over zijn cursus en ik kan hem jullie zeker aanbevelen.

Sjen – Ik kan mijn eigen tijd indelen om de lessen te volgen.

Sonja – Duidelijk, inspirerend, handig en vooral leuk! Gitaarles van Koen-DOEN!

Ja, zelfs Henny Huisman heeft een review achtergelaten. Dat is in mijn ogen absoluut veelzeggend voor de kwaliteit en het niveau van deze cursus van Koen Snoek!

De prijs

Zou je ook graag geheel zelfstandig gitaar kunnen spelen? Dit kan je al bereiken door 22 weken lang met deze cursus aan de slag te gaan; je hoeft hier een bedrag van slechts 77 euro voor te betalen. In vergelijking met een muziekschool is dat echt súper voordelig te noemen; een privéles van 1 uur kost al snel 30 euro of meer. Met deze digitale cursus leer je eigenlijk perfect gitaar spelen, terwijl je hier slechts 77 euro voor hoeft te betalen!

Conclusie; is de Leer gitaar spelen in 22 lessen cursus aan te raden?

Als je ambities hebt om goed gitaar te kunnen spelen, is het absolúút aan te raden om deze cursus te volgen. De cursus is uitgebreid opgesteld, de cursus bevat louter de juiste technieken en met deze cursus kan je absoluut de juiste stappen gaan zetten. Dat is iets waar ik in ieder geval overtuigd van ben!

Gitaar Leren Spelen Zonder Ervaring?

Maak de juiste start op je gitaar met deze online basiscursus. Volg de cursus en zie hoe makkelijk en snel ook jij een nummer op je gitaar kan spelen.

Leer gitaar spelen in 22 lessen
4.6 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
 • Persoonlijke begeleiding door een zeer ervaren gitarist
 • Levenslange toegang tot de cursus
 • Lid van besloten community voor vragen en ondersteuning
Nadelen
 • Het is een online training, niet iedereen vindt dit fijn
Samenvatting
KORTE SAMENVATTING
Prijs5
Materiaal4
Kwaliteit5
Support4.5
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter