Online Geld Verdienen – Startersgids REVIEW

Online geld verdienen is voor velen dé droom. De Online Geld Verdienen – Startersgids belooft jou dat je na het lezen de verschillende manieren om online geld te verdienen kent en hoe je deze zelf met een stappenplan kunt toepassen om passief inkomen op te bouwen. Ik ging kijken of deze belofte nagekomen wordt.

De schrijver: Mick van Zadelhoff

mick van zadelhoff Mick van Zadelhoff is een millennial en een ervaringsdeskundige op het gebied van geld verdienenop het internet. Hij leeft als digital nomad en reist zo de hele wereld rond. Hij verdient zijn geld als schrijver en online marketeer. Op zijn eigen website, moderne nomaden, kun je meer informatie over Mick vinden.

Als ondernemer heeft hij volgens eigen zeggen al meer dan 1000 mensen gecoacht en heeft hij met zijn mailinglijst een bereik van 10.000 mensen. Op zijn website komen maandelijks meer dan 10.000 bezoekers. Alles wat je in zijn boek leest, komt dus van iemand die niet alleen de theorie maar ook de praktijk kent.

Online geld verdienen, wat wordt hiermee bedoeld?

Traditioneel verdienen de meeste mensen hun geld met een traditionele baan. Je gaat in dienst bij een bedrijf en committeert je aan een x aantal uur per week. Die uren moet je op komen draven en als beloning krijg je salaris en per jaar mag je een paar weken op vakantie.

Je ziet tegenwoordig een andere beweging, namelijk die van ondernemers die geld op het internet verdienen. In plaats van hun tijd voor geld te ruilen, maken zij gebruik van slimme technieken om zo passief inkomen te verdienen. Passief inkomen is het eenmalig veel tijd in het maken van een product steken om het vervolgens met minimaal werk te verkopen. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van een lied en je later geld krijgt als het op de radio komt.

digital nomad

Maar ook online is dit goed mogelijk. Je kan een e-book schrijven of een online training maken. Als dit af is, kun je het oneindig vaak verkopen zonder dat je er veel extra werk aan hebt. Dit is kort gezegd het concept van online geld verdienen en wat je in het e-book van Mick gaat leren.

Wat is de Online Geld Verdienen – Startersgids?

online geld verdienen startersgids e-book De startergids is een 52 pagina tellend e-book. Zoals de naam al aangeeft is het een echte gids voor starters. Heb je nog geen ervaring met het verdienen van geld op het internet en wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Dan is deze startersgids voor jou!

Mick neemt je mee naar de verschillende mogelijkheden die er zijn om online geld te verdienen. Hij laat je zien dat de verschillende opties voor- en nadelen hebben en dat je voor een optie moet kiezen die goed bij jou past.

Zo heeft de ene persoon meer met video en de ander vindt het leuker om te schrijven. Op basis van jouw voorkeur kun je beter voor het ene of voor het andere model kiezen.

Het mooie van het e-book is dat Mick uit eigen ervaring spreekt. Het is dus niet zo maar een theoretisch verhaal maar echt door iemand uit de praktijk.

Het e-book kun je na betaling downloaden en op alle apparaten zoals laptop, desktop, tablet en smartphone bekijken. Ideaal dus als je aan het reizen bent naar je nieuwe bestemming!

De inhoud van het e-book

Het e-book bestaat uit 12 hoofdstukken en de volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Online geld verdienen met je website
 • Met bloggen
 • Online marketing voor bedrijven
 • Geld verdienen met Instagram
 • Vertalen
 • E-book maken
 • Affiliate marketing
 • Facebook
 • YouTube kanaal en betaalde memberships
 • Studenten begeleiden
 • Coaching
 • Eigen videocursus

Wat weet je als je de startersgids gelezen hebt?

 • Je krijg inzicht in de verschillende manieren die er zijn om online geld te verdienen
 • Je leert de geheimen die andere aanbieders jou niet vertellen
 • Een stappenplan om zelf een online business te gaan bouwen
 • Tips hoe je meteen kunt starten met online geld verdienen
 • Hoe je met social media geld kunt verdienen
 • Geld verdienen met een website en/ of blog
 • Hoe het komt dat veel mensen falen met geld verdienen op het internet en hoe het jou wel gaat lukken
 • Hoe je passief inkomen opbouwt
 • 52 pagina’s aan boordevol met bruikbare informatie

Bonussen

Er zitten geen bonussen bij het e-book.

Voor wie is het geschikt?

Online Geld Verdienen – Startersgids is vooral geschikt voor mensen die nu een 9 tot 5 baan hebben bij een baas en hier genoeg van hebben. En op zoek zijn naar een andere manier om geld te verdienen maar nog niet weten welke mogelijkheden er zijn om online geld te verdienen. Met deze startersgids kunnen zij zien welke andere mogelijkheden er zijn. De lezer kan bepalen welke manier hem of haar het meeste aanspreekt en zich vervolgens daarin verdiepen.

Wat anderen over de startersgids zeggen

Op het internet zijn er diverse reviews te vinden. Een greep uit de beoordelingen:

Kelly Meeus – De startersgids bevat een heleboel informatie waar ik – en laat ik heel eerlijk zijn – een jaar geleden nog niet eens van wist dat het bestond. Neem nu Affiliate Marketing. Ook een hoofdstuk in het boek. Had ik meer eerder geweten wat het was en hoe ik het toe kon passen.

Thijs – Ik kan je dit boek dan ook van harte aanraden, als jij nog niet zo goed weet, wat je zou willen in je online business. Het e-book online geld verdienen is een goed uitgangspunt om inspiratie op te doen.

Mijn ervaring

Het e-book lees lekker weg en bevat alle informatie die een starter nodig heeft. Je komt in aanraking met de verschillende mogelijkheden die er zijn maar verwacht niet dat je een complete blauwdruk krijgt om online geld te verdienen. Daarvoor kun je beter een cursus zoals de Affiliate Marketing Revolutie of de Bol Masterclass volgen.

Maar dit e-book is zeker aan te raden als je nog niet weet welke mogelijkheden er zijn om geld op het internet te verdienen en je je wilt oriënteren op wat het beste bij jou past. Het is een goed e-book voor de eerste stappen om online geld te gaan verdienen.

Online Geld Verdienen – Startersgids kopen

De gids kun je eenvoudig via de onderstaande link aanschaffen voor een eenmalige betaling van € 27,-

Online Geld Verdienen?

De Online Geld Verdienen – Startersgids is het ideale startpunt om te leren welke manier van geld verdienen bij jou past

Online Geld Verdienen - Startersgids
4.3 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
 • Goed geschreven door iemand met praktijk ervaring
 • Complete gids voor beginners
Nadelen
 • Het is een echte startersgids. Voor verdieping moet je een ander e-book of training volgen
Samenvatting
Voor starters is dit een perfect e-book om kennis te maken met de verschillende verdienmodellen om online geld te verdienen.
Prijs4
Materiaal4.5
Kwaliteit4.5
Support4
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter