Politietest Coaching Programma review

Als je bij de politie wil werken, dan zul je eerst een loodzware test moeten ondergaan. De test is zo zwaar dat slechts 20% voor alle onderdelen van de politietest slaagt. Wil jij bij de politie solliciteren en voor de politietest slagen? Dan kun je slagen door de hulp van het Politietest coaching programma.

Wat is de politietest?

De politietest is een onderdeel van de sollicitatie procedure bij de politie en bestaat uit meerdere onderdelen, 7 in totaal. ALs je bij de politie wil werken dan moet je op verschillende onderdelen goed scoren, vandaar de 7 onderdelen in de test.

politietest coaching programma

De 7 onderdelen van de politietest zijn:

1 – Een commissie beoordeelt je sollicitatie om te bepalen of je de juiste kwalificaties hebt om bij de politie te werken

2 – De selectiedag “Bewust Blauw”. Dit is een klassikale dag waarbij je gaat kijken of je de juist motivatie hebt en of je een juist beeld van het beroep hebt.

3 – De tweede selectiedag “Politietest Deel A” waarbij je 3 testen ondergaat:

 • een cognitieve capaciteitentest
 • een taaltoets
 • een fysieke vaardigheidstoets (sporttest)

4 – De derde selectiedag “Politietest Deel B”. Op deze dag ga je een lijst met vragen invullen over jouw persoonlijkheid, je krijgt een gesprek met een psycholoog en doet een rollenspel waarin je een agent bent.

5 – Als je de voorgaande onderdelen goed doorstaan hebt, dan krijg je een eindgesprek in jouw regio. In dit gesprek worden jouw resultaten besproken, presenteer je jezelf en vertel je jouw motieven. Hier krijg je vragen over. Doorsta je dit onderdeel, dan zijn er nog 2 obstakels tussen jou en je baan bij de politie

6 – Door een externe partij word je medisch gekeurd. Er wordt gekeken of er lichamelijk geen beperkingen zijn die het uitoefenen van het beroep van politie agent in de weg zitten.

7 – Screening of betrouwbaarheidsonderzoek. Er wordt naar jouw persoonlijke situatie gekeken. Hierbij krijg je zelfs een huisbezoek om te onderzoeken wat je dagelijks doet.

Zoals je ziet is het een flinke test die je moet ondergaan. Dit is ook de reden dat maar 20% van alle kandidaten voor alle onderdelen slaagt. Zak je voor een onderdeel, dan kan dit als gevolg hebben dat je de test niet haalt. Je kan dan een herkansing aanvragen.

Om jouw slaagkansen voor de politietest te verhogen heeft Ronny Rockx het programma “Politietest coaching programma” samengesteld.

Wie is Ronny Rockx?

Over Ronny Rocks is helaas niet veel informatie te vinden. Waarschijnlijk is het een pseudoniem van iemand. Op de eigen website introduceert Ronny zich als mental- en gezondheidscoach. In het verleden heeft hij de Koninklijke Militaire School doorlopen. Daar heeft hij geleerd om zich voor te bereiden op keuringen en hoe deze te halen.

Een vriend van hem vroeg Ronny om hem te helpen met de voorbereiding op de politietest en toen deze vriend met gemak de politietest haalde door de coaching van Ronny, was het programma geboren.

Direct met het Politietest Coaching Programma starten Klik hier!

Wat is het Politietest coaching programma?

Het programma van Ronny Rockx helpt jou om je voor te bereiden op en om te slagen voor de politietest. Het is feitelijk een e-book van 70 pagina’s waar de eerder genoemde onderdelen beschreven worden en wat je moet doen om deze te halen (met minimale inspanning).

De belofte die Ronny doet is dat jij fluitend door de testonderdelen van de politietest komt. Dit leer je met het programma:

 • Tips en trucs om je hersencapaciteit te vergroten, voorbeeld oefeningen en een plan om hogere scores te halen voor de intelligentietest
 • Oefeningen om je taalvaardigheid te verbeteren
 • Een trainingsschema en tips om je sportprestaties te verhogen
 • De systematiek van een psychologisch onderzoek zodat je de juiste antwoorden kan geven
 • Voorbereiding op het eindgesprek
 • Oefeningen om je mentaal voor te bereiden op de test

politietest coaching programma voorbeeld

Bonus

bonus rapport krachtige doelen stellen Naast het 70 pagina tellende e-book krijg je een bonusrapport “Krachtige doelen stellen”. Het is een rapport in PDF formaat met in totaal 18 pagina’s. Met dit rapport leer je doelen en wensen op een krachtige manier te formuleren en vertelt je meer over de reden waarom doelen vaak niet gehaald worden. Al deze tips moeten jou helpen zodat je daadwerkelijk succesvol gaat worden. Je kan de tips voor de Politietest maar ook voor andere gebieden in je leven gebruiken.

Mijn ervaring met het Politietest coaching programma

Ik heb het e-book doorgelezen en gekeken of de beloftes die Ronny doet waargemaakt worden. Er staan zeker goede tips tussen (voor training en voorbereiding op de tests) maar op veel onderdelen betwijfel ik of het lezen van een paar pagina’s voldoende is om “je niveau naar een HBO of universitaire score kan tillen”.

Wat dat betreft komt het programma de belofte niet na. Het e-book is wel goed om te kijken welke onderdelen je tijdens te politietest kunt verwachten. Je kunt zelf bepalen wat je sterke en zwakke punten zijn en daar naar handelen.

Ervaring van cursisten

Op bol.com kun je 1 review vinden. Op de eigen website staan enkele reviews. Of het allemaal echte reviews zijn, is moeilijk te bepalen omdat er geen foto en geen link naar een online profiel bij staat.

politietest beoordeling

Support

Het is een compleet programma, er is geen ondersteuning in de vorm van regelmatige support.

Politietest Coaching Programma Kopen/ prijs

De totale waarde van het programma is meer dan € 400,- maar jij kan nu gebruik maken van het exclusieve aanbod en het programma met de bonus voor slechts € 27,- aanschaffen. Dit is een eenmalig bedrag, je zit dus niet aan een abonnement of iets vast.

Politietest Coaching Programma Garantie

Mocht het programma je niet bevallen dan kun je door simpelweg een mailtje naar Ronny te sturen je geld terug krijgen. Er zijn geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras, je krijgt zonder opgave van reden je geld terug!

politietest coaching programma garantie

Voordelen

 • Goede garantie regeling
 • Compleet programma om alles over de politietest te leren
 • In duidelijke taal geschreven

Nadelen

 • Geen support vanuit de verkoper
 • Lesstof is niet diepgaand

Eindconclusie over het Politietest coaching programma

Als je bij de politie wil werken en niet weet wat de politietest inhoudt, dan is dit programma een goed startpunt om daar mee kennis te maken. Er staan bruikbare tips in die je kunnen helpen om te slagen. Maar of alle beloftes nagekomen worden, dat betwijfel ik. Met name op het gebied van intelligentie en de psychologische test zal je waarschijnlijk meer oefening nodig hebben.

Verder kan je veel van de informatie ook elders op het internet vinden. Dan is de prijs van € 27,- toch wel aan de hoge kant.

Ook werken bij de politie?

Met het Politietest Coaching Programma van Ronny Rockx ben je goed voorbereid op de politietest en heb je een grotere kans om aangenomen te worden!

Politietest coaching programma
4 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
 • Goede garantie regeling
 • Compleet programma om alles over de politietest te leren
 • In duidelijke taal geschreven
Nadelen
 • Geen support vanuit de verkoper
Prijs4
Materiaal4
Kwaliteit4
Support4
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter

politietest coaching programma cover

Claim jekorting!

Ga nu naar de geheime kortingspagina om je korting te claimen!

Naar de kortingspagina

You have Successfully Subscribed!