SMMB Masterclass van Boyd Hoek REVIEW

Jouw bedrijf kan vaak de nodige promotie hebben. Hiervoor wordt vaak de website gebruikt, maar ook op sociale media is het belangrijk om de juiste tactieken toe te passen. Met de SMMB Masterclass van Boyd Hoek kun je alle ins en outs leren om te werken met de sociale media en de bekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Ook de winst gaat direct omhoog. Maar in hoeverre werken de strategieën van de masterclass en wat kun je ervan verwachten? Met onderstaande review ontdek je of het de moeite waard is om de training te volgen.

Over de maker, Boyd Hoek

boyd hoek Boyd Hoek is de ontwikkelaar van de SMMB Masterclass. Hij begon met het ontwikkelen van deze training toen hij nog op de middelbare school zat en eigenlijk nog geen geld had om een bedrijf op te starten. Toen hij eenmaal gestopt was met school begon de winst binnen te komen. Aan de hand van de zelf bedachte strategieën en methoden wist hij precies hoe je via sociale media de marketing van een bedrijf kon gaan doen en deelt dit nu met een groter publiek. Hij komt tijdens zijn trainingen zelf in beeld, waardoor je precies weet met wie je te maken hebt.

Boyd Hoek startte platzak zijn Social Media Marketing Bureau toen hij nog op de middelbare school zat. Hierna stopte hij met school en schaalde binnen 12 maanden zijn SMMB naar €10k+ p/m winst.

Deze GRATIS training komt direct ter zake en onthult exact hoe Boyd zijn SMMB is begonnen en het zo snel heeft gegroeid en hoe jij dit NU ook kan doen!

Na zijn succes heeft Boyd tal students naar succes geholpen met hun SMMB.

Boyd vraagt normaal €2000 – €5000 voor dit soort live trainingen, maar vandaag geeft hij zijn exacte strategieën & methodes GRATIS weg! Registreer nu voordat deze training offline gaat ergens komende dagen.

Wat kun je van de SMMB Masterclass verwachten?

De SMMB Masterclass is een training die jou meer inzicht moet geven in de strategieën om jouw marketing bedrijf zo goed mogelijk te kunnen promoten via sociale media. Het doel ervan is dat je weet hoe je bedrijven 1000 tot 3000 euro per maand kunt laten betalen om advertenties op te zetten. Hiervoor zijn geen skills of ervaringen vereist, je hoeft geen investering te doen en kunt gewoon vanuit huis werken. In feite zou je jouw winsten dus vele malen hoger moeten krijgen dan met de middelen die je nu gebruikt om jouw marketing bedrijf draaiende te houden.

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een live training, waarbij Boyd Hoek zelf in beeld komt om de strategieën uit te leggen. Ook krijg je te zien wat je kunt doen om de advertenties op te zetten en welke simpele technieken hierbij komen kijken. Zo kun je volgens de masterclass in een korte tijd simpele advertenties op kunnen zetten waarmee je hoge bedragen binnen kunt halen met jouw werkzaamheden.

smmb masterclass

Wat je krijgt

Als je de SMMB Masterclass gaat volgen, dan krijg je via live video’s de handvatten die je nodig hebt om grote resultaten te behalen. De trainingen gaan voornamelijk in op het feit dat je in slechts 30 minuten de werkzaamheden uit kunt voeren voor klanten en hiermee 1000 tot 2000 euro per maand kunt krijgen. Ook toont de video aan hoe je binnen 24 uur jouw eerste klant al kunt krijgen en je door middel van het Facebook Ads systeem de advertenties op kunt zetten. De bonussen die bij deze masterclass komen kijken zijn voorbeelden van klanten en hoe deze verkregen zijn. Maar ook een Facebook Ads Cheatsheet die je gratis ontvangt.

Gratis training volgen

Gratis in-detail training over hoe jij € 1000 – € 3000 p/m door bedrijven betaald kan worden!

Wat klanten over de SMMB Masterclass zeggen

Kijkend naar de ervaringen van klanten op de website zijn er veel mensen die binnen een korte tijd hogere winsten hebben geboekt. Zo zijn er klanten die de winst binnen een maand hebben verdubbeld door de SMMB Masterclass te volgen en de technieken toe te passen in het dagelijks leven. Over het algemeen lijken de ervaringen dus positief te zijn. Echter is er weinig informatie te vinden als je verder gaat zoeken dan de website, waardoor dit beeld wellicht vertekend is.

Wisselende beoordelingen van klanten:

smmb masterclass reviews

De prijs van de SMMB Masterclass

De SMMB masterclass kan je op 2 manieren aanschaffen. De beste prijs krijg je wanneer je in één termijn van € 997,- betaalt. Je kan de masterclass ook in 3 termijnen van € 397,- betalen. Denk hier wel even over na, in termijnen ben je bijna € 200,- meer kwijt.

Voor sommige een pittige investering maar de bij goede uitvoering zal de opbrengst veel hoger dan de € 997,- zijn. Denk als een ondernemer en focus je niet op de kosten maar zie het als een investering en kijk wat de investering je uiteindelijk op gaat leveren!

Bevalt het product toch niet? Maak dan gebruik van de 14 dagen niet goed geld terug garantie!

Als je niet tevreden over de masterclass bent, kun je na 14 dagen alsnog je geld terug vragen. Dit doe je door gebruik te maken van de 14 dagen niet goed geld terug garantie.

Boyd Hoek maakt dan het volledige bedrag weer over naar jouw bankrekening. De twijfelaars onder ons lopen dus geen enkel risico. Naar mijn mening worden alle drempels nu voor je weggenomen en kun je zonder problemen de masterclass uitproberen.

Samenvatting

Doordat de SMMB Masterclass gratis is, is het de moeite waard om deze te volgen en uit te vinden welke strategieën je toe kunt passen bij het runnen van jouw bedrijf. Zo kun je alle bevindingen direct toepassen en zien of het een goede keuze kan zijn om nog andere trainingen te volgen. Het is voor nu geen investering, waardoor je als beginnende ondernemer kunt beginnen met het goed promoten van jouw bedrijf. Als dan blijkt dat het niet goed is, hoef je er ook geen spijt van te hebben.

Eigen Social Media Marketing Bureau starten?

Volg nu de SMMB Masterclass voor de 2020 openingsdeal kortingsprijs!

SMMB Masterclass van Boyd Hoek
4.3 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
  • Goede opgebouwde training
  • 14 dagen niet goed geld terug
Nadelen
  • Flinke investering
Samenvatting
De SMMB masterclass is voor de beginnende ondernemer die graag klanten wil helpen zonder op vaste tijd te werken en te werken waar je wil.
Prijs4
Materiaal4
Kwaliteit4.5
Support4.5
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter