Spiermassa Protocol Mannen review

Je bent er klaar mee en wil nu wel eens een écht gespierd lichaam. Een lichaam waar je je spieren goed ziet. Een lichaam waar je de aandacht mee krijgt als je op het strand loopt. Als dit is wat jij wil dan is het Spiermassa Protocol Mannen misschien wel iets voor jou!

Wat is Spiermassa Protocol Mannen?

Het Spiermassa Protocol Mannen is een individueel online trainingsprogramma van 12 weken waarmee je meer droge spiermassa gaat opbouwen. Je zal na het volgen van dit trainingsprogramma meer spiermassa hebben. Qua kilo’s zal je ongeveer op hetzelfde gewicht blijven alleen de samenstelling van je lichaam zal veranderen.

Het is een online programma wat betekent dat je dit overal kan volgen waar je de beschikking over internet hebt. Het pakket bestaat informatie en schema’s voor training en voeding.

Als je al wat meer van fitness en krachttraining af weet, dan ben je wel bekend met cutten en bulken. Met bulken ga je spiermassa opbouwen maar het lastige bij effect van spieren opbouwen is dat je ook meer vet opbouwt. Met dit programma wordt dit onder controle gehouden. Je krijgt in eerste instantie een iets hoger vetpercentage maar dit kun je er snel aftrainen. Zo houd je een strak en gespierder lichaam over.

Wie zijn de bedenkers van Spiermassa Protocol Mannen?

Het Spiermassa Protocol Mannen is bedacht en ontwikkeld door Henry en Rinus van de Droog Train Academie. Inderdaad ook bekend van de Droog Train Programma’s voor vrouwen en mannen. Zij hebben dus ook een ander programma ontwikkeld. Henry en Rinus zijn al een aantal jaren actief in de krachtsport en hebben met hun programma’s al vele honderden mensen geholpen om hun lichaam te transformeren.

henry en rinus

Met het Spiermassa Protocol Mannen hebben ze een compleet aanbod gecreëerd. Je kan door het volgen van de programma’s droger worden maar ook gespierder en droger.

Voor wie geschikt?

Dit programma is voor iedereen die meer spiermassa wil. Als je net in aanraking komt met krachttraining en een niet al te hoog vetpercentage hebt (maximaal zo’n 20%) of als je aan krachttraining doet en een vetpercentage van 10% of lager hebt, dan is dit programma voor jou. De belangrijkste voorwaarde om dit programma te volgen is dat je gemotiveerd bent!

Wie moeten dit programma niet volgen?

Ben je bezig met krachttraining en heb je genoeg spiermassa maar ook een hoog vetpercentage of ben je nieuw en heb je een hoog vetpercentage? Dan kun je beter het Droog Trainen Protocol voor vrouwen of mannen volgen. Het Spiermassa Protocol Mannen is dan niet geschikt voor jou.

training motivatie

Wat krijg je?

Als je online afgerekend hebt, krijg je een mail op het opgegeven e-mailadres. In de mail staan de inloggegevens voor de website waar je je producten kan downloaden. Het Spiermassa Protocol Mannen is een digitaal programma, je krijgt dus niks thuis gestuurd.

Het programma bestaat uit

 • Een e-book met de theorie; hierin vind je informatie over training, voeding, supplementen en lifestyle die voor succes moeten zorgen
 • Praktijk e-book; het stappenplan wat je moet doen om resultaat te boeken
 • Trainingsschema’s; schema’s voor 12 weken voor 3, 4 of 5 trainingsdagen per week
 • Macrocalculator; hiermee kun je makkelijk je voeding bijhouden

spiermassa protocol trainingsschema

Meteen beginnen met het opbouwen van spiermassa? Klik hier!

Wat anderen over Spiermassa Protocol zeggen

Op de website van Henry en Rinus vind je vele reviews van deelnemers, hieronder 2 reacties.

Frank – Ik ben zelf bezig met spieropbouw. Daarna in januari cutten en werken aan mijn doelen. Dankzij jullie guys ben ik gemotiveerder en fitter dan ooit. Mensen gaan nu pas mijn progressie zien. Thanks

Joost – Terugkijkend op de challenge van 12 weken kan ik niet anders zeggen dan dat ik trots ben op de resultaten die ik heb bereikt door de kennis en informatie van SPM toe te passen.

Support

Let er op dat het Spiermassa Protocol Mannen een zelfstandig programma is, Henry en Rinus geven je dus geen ondersteuning. Wel kan je na aanschaf tegen betaling (eenmalig € 27,) lid worden van de besloten Facebook groep waar reeds 900+ gemotiveerde leden aanwezig zijn. En waar je vragen kan stellen aan de coaches en de andere cursisten.

Spiermassa Protocol Mannen Kopen

Het programma kun je eenvoudig kopen, ga naar de betaalpagina hier vul je je naam en je e-mailadres in. Je kan afrekenen met iDEAL, PayPal of Bancontact (voor België). Na betaling ontvang je binnen een paar minuten de inloggegevens in je mailbox en kun je beginnen met het opbouwen van spieren!

Spiermassa Protocol Mannen Garantie

Mocht het trainen je niet bevallen dan is er een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Voordelen

Kant en klaar plan compleet met trainingsschema, voedingsplan en calculator om resultaten bij te houden. Het programma heeft zich bij de makers zelf bewezen en ook andere deelnemers hebben goede resultaten behaald. De tips zijn praktisch en duidelijk en daardoor goed uitvoerbaar. Je kan het programma vaker doen, het is niet iets eenmaligs waar je hebt er je hele leven iets aan.

Nadelen

Je moet motivatie en zelfdiscipline hebben want bij dit programma is geen ondersteuning. Wel kan je tegen betaling lid worden van een besloten Facebook groep wat trouwens niet duur is, dus ik zeg doen!

Eindconclusie

Wil je meer spiermassa opbouwen met de ondersteuning van een programma dat zich bewezen heeft en wil je tijdens het opbouwen van spiermassa je vetpercentage niet al te veel op laten lopen? Heb jij van jezelf een goede motivatie en doorsettings vermogen? Dan is het Spiermassa Protocol Mannen iets voor jou!

Veelgestelde vragen

 • Hoe oud moet je zijn om dit programma te volgen?
  Je kan dit programma vanaf 18 jaar volgen
 • Na hoeveel tijd zie ik resultaat?
  Dat is per persoon en van verschillende factoren afhankelijk maar na 4-8 weken moet je resultaat zien.
 • Mag ik helemaal niet meer snoepen?
  Het is niet verboden maar bedenk wel dat je met clean eten sneller resultaat gaat boeken. Het is de bedoeling dat 80-90% van je maaltijden gezond zijn.

Meer van dit

Andere interessante programma’s van Henry en Rinus zijn:

Meer spiermassa opbouwen?

Volg het online trainingsprogramma Spiermassa Protocol Mannen en creëer jouw droomlichaam!

Spiermassa Protocol Mannen
4.4 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
 • Inhoudelijk goed programma
 • Lage aanschafprijs
 • Ervaringsdeskundigen
Nadelen
 • Geen persoonlijke ondersteuning
Samenvatting
Het Spiermassa Protocol Mannen is perfect voor gemotiveerde mannen die meer spiermassa op willen bouwen en dit zonder ondersteuning van persoonlijke ondersteuning kunnen.
Prijs4.5
Materiaal4.5
Kwaliteit4.5
Support4
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter