Trading Navigator Methode

De rente op spaargeld is al jaren laag en op sommige spaarrekeningen krijg je zelfs helemaal geen rente meer. Een goed alternatief om te sparen op een bankrekening is beleggen. Met beleggen is het nog wel mogelijk om een goed rendement op je geld te maken. Maar hoe kun je succesvol beginnen met beleggen zonder veel risico te lopen en met eenvoudige en bewezen strategieën die er voor zorgen dat je ook daadwerkelijk geld verdient? Wij bekeken de online training Trading Navigator Methode en probeerden uit of deze strategieën werken.

Drs. Harm van Wijk heeft zelf jarenlang ervaring met het beleggen op de beurs. Met deze ervaring heeft hij een methode ontwikkeld die er voor zorgt dat je geld kunt verdienen ongeacht of de markt omhoog of omlaag beweegt. Deze kennis heeft hij in een training, de Trading Navigator Methode, samengevoegd en beschikbaar gesteld voor particuliere beleggers.

Wat is de Trading Navigator Methode?

Grote beleggers hebben een team om trends en ontwikkelingen in de aandelen- en optiemarkt te signaleren, als kleine belegger heb je deze informatie niet tot je beschikking. En dat is precies wat de Trading Navigator Methode jou gaat geven. De Trading Navigator Methode is software die geautomatiseerd de markt in de gaten houdt en trends signaleert. De software geeft met rode en groene pijlen aan wanneer het beste moment is om te kopen of te verkopen. Zo heb jij ook de informatie die normaal gesproken alleen voor de grote jongens in de beleggingswereld beschikbaar is.

[AFBEELDING]

Naast de software is er een 6-weekse online beginnerscursus waarin je leert om geld op de beurs te verdienen. Hiermee start je om daarna te leren hoe je de software succesvol gebruikt.

Om de software en de cursus krijg je ondersteuning door de community van beleggers, dagelijks een trading update van een beleggingsexpert en live Q&A’s waarin je vragen aan de beleggingsexperts kan stellen.

Dit alles moet er voor zorgen dat jij als particuliere belegger een mooi rendement op je spaargeld kan maken.

Wie is drs. Harm van Wijk?

De Trading Navigator Methode is bedacht en ontwikkeld door drs. Harm van Wijk, een ervaren belegger. Drs. Harm van Wijk heeft zijn studie bedrijfseconomie aan de universiteit van Tilburg gevolgd. Daarna heeft hij jarenlang particulieren ondersteund met beleggen in aandelen en opties.

Hij schreef onder andere het boek “In 10 stappen succesvol beleggen” en is bekend van zijn optredens bij Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class en Beleggersfair. Daarbij is hij jarenlang voor diverse banken adviseur geweest.

Door zijn kennis zijn er in de loop der jaren vele duizenden particuliere beleggers naar hem toe gekomen voor advies. Vanuit deze ervaring is de Trading Navigator Methode ontstaan waarbij hij dus aan particulieren een succesvolle methode biedt om geld te verdienen met aandelen en opties.

Ontdek in de gratis handleiding hoe je binnen 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteert

Wat krijg je?

De Trading Navigator Methode is een compleet pakket om te handelen met aandelen en opties. Het pakket bevat het volgende:

 • Alles-in-één software welke aangeeft wanneer te kopen en te verkopen zodat je succesvol kunt gaan beleggen
 • Een 6-weekse beginnerscursus waarmee je de basis van het handelen op de beurs leert
 • Live online vraag en antwoord sessies waar je vragen aan beleggingsexperts kan stellen
 • Dagelijkse trading update van een beleggingsexpert voor de kansen die er op dat moment zijn
 • Iedere dag 3 concrete posities om in te spelen op actuele kansen
 • Een community met collega beleggers waardoor je steun aan elkaar hebt en tips en ervaringen uit kunt wisselen

Bonussen

Naast het complete pakket met o.a. Trading Navigator software voor aandelen en opties krijg je tijdelijk de volgende bonussen gratis bij jouw aankoop:

 • 2 jaar VIP toegang tot de community
  Waarmee je concrete en actuele kansen op de beurs ontvangt en direct contact hebt met diverse experts. Deze module heeft een waarde van € 696,-.
 • 2 jaar alerts via Telegram
  Je ontvangt de koop en verkooptips direct op je telefoon. Normale prijs is € 1994,-.
 • Handleiding Geld verdienen met opties. Deze handleiding wordt los voor € 47,- verkocht.
 • Geld verdienen met aandelen. Deze handleiding wordt los voor € 47,- verkocht.
 • Handleiding Speeders, Sprinters en Turbo’s. Deze handleiding wordt los voor € 47,- verkocht.
 • MeXem transactietegoed ter waarde van € 500,-. Hiermee zijn de eerste € 500,- aan transactie al voor je betaald bij de beste en goedkoopste broker van Nederland.
 • 2 jaar toegang tot de wekelijkse LIVE coaching, normale prijs: € 4888,-. Hiermee kun je wekelijks live vragen stellen aan de beleggingsexperts.

De totale waarde van het pakket inclusief bonussen is: € 12.213.-.

Tijdelijk kun je het hele pakket voor eenmalig € 997,- aanschaffen. Ook is er de mogelijkheid om het pakket in 2 termijnen van € 597,- te kopen.

Onze ervaring

Na betaling krijg je binnen een paar minuten in je opgegeven mailadres de downloadlink voor de software en toegang tot de cursus en de bonussen. Dit wijst zich allemaal vanzelf.

Het handelen op de beurs is vrij complexe materie waarbij veel termen gebruikt worden waar beginners niet bekend mee zullen zijn. Toch legt drs. Harm van Wijk alles goed en duidelijk uit. Je zal de materie misschien nog een paar keer terug moeten lezen om een bepaalde term op te zoeken maar het lesmateriaal is duidelijk en logisch van opzet.

De software werkt prettig en is duidelijk te lezen met de groene en rode pijlen.

Natuurlijk moet je de basis van beleggen weten en dat is dat je alleen moet beleggen met geld dat je kunt missen. Beleggen is namelijk niet iets wat je voor een korte periode doet maar iets voor de lange termijn.

Een goed rendement halen met behulp van de Trading Navigator Methode is heel goed mogelijk. Zelf haalt Harm een rendement van van 20,8% in over de afgelopen 20 jaar. Dat klinkt al een stuk beter dan de rente die je op een spaarrekening krijgt!

Houd er wel rekening dat dit rendement geen garantie voor de toekomst geeft. Beurzen zijn onvoorspelbaar, zelfs voor ervaren beleggers. Maar met de ondersteuning is de kans in ieder geval veel groter dat je de juiste keuzes maakt en op de lange termijn geld verdient met beleggen.

Wat anderen over Harm van Wijk zeggen

Lees hieronder enkele reacties van cursisten van Harm van Wijk.

Meindert Eendhuizen – Ik heb de eendaagse training succesvol beleggen gevolgd en moet zeggen dat het een transparant en eerlijk verhaal is. Het wordt gegeven op een prima plek. De workshop is helder en overtuigend en ik sta volledig achter de geboden principes!

Kees van Driel – Voor de eerste keer naar een cursus geweest van Harm van Wijk. Zijn boek heb ik in 1 keer uitgelezen en door de heldere transparante uitleg heb ik er een heel goed gevoel bij. De open en eerlijke opstelling van Harm waardeer ik erg. Op naar het vervolg!! Opties genoeg.

Trading Navigator Methode kopen/ prijs

Het complete pakket met de bonussen ter waarde van € 12.213,- kun je voor de eenmalige prijs van € 997,- kopen. Of je kiest voor betaling in 2 termijnen van € 597,-.

Trading Navigator Methode Garantie

Je krijgt levenslange toegang tot de software en alle bonussen. Mocht het om wat voor reden niet bevallen dan kun je binnen 30 dagen zonder gezeur je geld terug vragen. Let er op dat je geen garantie op een bepaald rendement krijgt!

Voordelen Trading Navigator Methode

 • Je krijgt ondersteuning van een ervaring beleggingsexpert
 • Software om de trends in de markt te volgen en koop of verkoop advies te ontvangen
 • Met de software en ondersteuning is het mogelijk om een goed rendement op je geld te maken

Nadelen Trading Navigator Methode

 • Naast de aanschafkosten heb je kapitaal nodig om aandelen en/ of opties aan te schaffen
 • Beleggen is voor de lange termijn, het is niet geschikt als je snel geld nodig hebt
 • Rendement is niet gegarandeerd, je kan ook geld verliezen op de beurs

Eindconclusie

De Trading Navigator Methode is een zeer compleet pakket om als particulier onder deskundige begeleiding te beleggen in aandelen en opties. Je krijgt toegang tot kennis die anders veel moeilijker te verkrijgen is.

De basis leer je in de cursus en mochten er zaken niet duidelijk zijn dan kun je je vragen stellen in de live Q&A’s. Het pakket is aan te raden aan mensen die geld over hebben en daar rendement op willen maken. Houd er wel rekening mee dat beleggen iets voor de lange termijn is en je alleen moet beleggen met geld dat je echt kan missen zodat je ook de tijd hebt om tegenslagen goed te maken.

Mocht je aan deze voorwaarden voldoen, dan is de Trading Navigator Methode aan te raden.

Ook geld verdienen met aandelen en opties?

Ontdek hoe u met eenvoudige software inclusief cursus geld verdient op de beurs binnen 6 weken.

Trading Navigator Methode
4.5 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
 • Ondersteuning van een ervaring beleggingsexpert
 • Software om de trends in de markt te volgen en koop of verkoop advies te ontvangen
 • Met de software en ondersteuning is het mogelijk om een goed rendement op je geld te maken
Nadelen
 • Naast de aanschafkosten heb je kapitaal nodig om aandelen en/ of opties aan te schaffen
 • Rendement is niet gegarandeerd, je kan ook geld verliezen op de beurs
Samenvatting
Compleet pakket om zelfstandig onder deskundige begeleiding te leren beleggen in aandelen en opties op de Nederlandse markt.
Prijs4
Materiaal4.5
Kwaliteit5
Support4.5
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter