Unstoppable mindset review

Jia Ruan, bekend van de Bol Masterclass, heeft een nieuwe training ontwikkeld: de Unstoppable Mindset. Veel mensen geloven dat je succesvol wordt met het nieuwe businessmodel. Ze springen van Facebook, naar Instagram. Volgen een nieuwe training, starten met dropshippen, proberen affiliate marketing maar merken dat het hen geen succes oplevert. Jia heeft dit ook gezien en kijkend naar al zijn studenten heeft hij ontdekt wat zijn studenten succesvol maakt: hun mindset. En deze training gaat Jia jou leren hoe je de mindset krijgt om succesvol te worden en een voldaan en gelukkig leven krijgt.

Jouw trainer: Jia Ruan

jia ruan unstoppable mindset Jia Ruan is een vrij bekende ondernemer. Waarschijnlijk ben je wel eens een advertentie van hem tegengekomen. Hij is vooral bekend van zijn training de Bol Masterclass, waar hij je leert om een succesvolle webshop op te zetten. Wie wel eens naar zijn podcasts luistert, zal al opgemerkt hebben dat hij een voorliefde voor persoonlijke ontwikkeling heeft.

Hij is ook typisch een voorbeeld van iemand die hard aan zichzelf gewerkt heeft en daar nu de vruchten van plukt. Jia probeert veel nieuwe dingen uit, bijvoorbeeld hoe je kunt trainen en gespierd worden. Gezondheidstips, een andere manier van eten (vegetarisch) en als school drop out heeft hij nu een business opgebouwd die miljoenen omzet doet.

Jia heeft veel mentoren gehad en ging bijvoorbeeld naar seminars van Tony Robbins. Daarnaast stond hij op het podium met grootheden zoals Roy Martina. Zelf heeft hij al meer dan een ton in persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd. Als je naar zijn podcasts luistert, hoor je deze kennis terug en moet ik zeggen dat hem zeer inspirerend vind. Toen deze training gelanceerd werd was ik dan ook meteen geïnteresseerd in wat hij te vertellen heeft.

growth mindset en fixed mindset

Wat is een mindset?

Een mindset is een Engelse term voor overtuiging. Het is jouw overtuiging of iets wel of niet kan. Diverse onderzoeken wijzen uit dat succesvolle mensen een andere mindset hebben dan niet succesvolle mensen. Zij hebben een zogenaamde growth mindset, een groei mindset. Zij geloven er in dat er mogelijkheden zijn. Zij geloven dat ze iets kunnen bereiken.

Niet succesvolle mensen hebben een fixed mindset, een vaste mindset. Dit is een mindset waarbij mensen geloven dat dit is wat het is. Als je voor een dubbeltje geboren bent, zul je nooit een kwartje worden.

unstoppable mindset cursus

Wat is de training de Unstoppable Mindset?

Jia is, nadat hij zelf een succesvolle business op had gezet, begonnen met het coachen van anderen. Wat hem opviel is dat zeg maar de helft succesvol werd en de andere helft niet. Dit terwijl ze over dezelfde kennis beschikten. Wat onderscheidde hen dan? Hij kwam tot de conclusie dat dit de mindset van de cursisten was. Zo is de training Unstoppable Mindset geboren.

De Unstoppable Mindset is een online trainingsprogramma waarin hij jou leert om een daadwerkelijk gelukkig, succesvol en voldaan leven te creëren. Je kan beginnen met een gratis e-book waarbij je al verschillende tips en trucs over mindset leert. De training zelf bestaat uit een 4 weeks programma van videolessen. Elke week bestaat uit meerdere videolessen (van 5 tot 10) van ongeveer 15 minuten. Als je nu bestelt krijg je ook nog een bonus, daarover verderop meer.

Het programma

Zoals gezegd is de Unstoppable Mindset een 4 weeks online programma. Elke week heeft zijn eigen thema en punten waar je aan gaat werken. Vaak vind ik het lastig om video’s te kijken en daarvan te leren omdat er een bepaalde connectie mist. Jia heeft dit heel goed opgelost door als het ware interactie met jou aan te gaan. Hij praat in de camera alsof hij tegenover je staat. Dit werkt heel krachtig!

Elke week heeft een thema en bestaat uit een aantal video’s en een handboek.

unstoppable mindset week 1

Week 1 – Unleash yourself

Deze module bestaat uit 5 video’s en begint met een introductie. Jia opent zijn deuren van een villa op Bali en begint met verhalen over zijn eigen leven en wat jij hier van kan leren. De eerste oefeningen komen aan bod. Deze module is om je klaar te stomen voor het afleren van je oude mindset. Deze week is echt de basis voor de rest van de cursus. Je leert hoe je jezelf klaar kunt maken voor succes en welke behoeftes een mens heeft. We hebben allemaal een soort blueprint. Wat is de jouwe? En hoe kun je deze veranderen?

unstoppable mindset week 2

Week 2 – Old identity

Deze module bestaat uit 7 lessen en gaat over wat je tot nu toe bereikt hebt in je leven en waar je nu staat. Hoe komt het dat je doet wat je doet? Je gaat kijken wie je echt bent en welke overtuigingen jou in de weg staan om het leven te leiden dat je wil leiden.

Iedereen heeft een dominante vraag, wat is de jouwe? Deze dominante vraag zorgt er voor dat je op een bepaalde manier handelt. Je gaat leren welke emoties jij probeert te vermijden? Welke emoties wil je graag ervaren? Dit zijn de onderwerpen die je in deze module gaat leren.

unstoppable mindset week 3

Week 3 – New identity

Deze module bestaat uit 7 lessen en gaat over het veranderen van je leven. Je gaat ontdekken wat jou blij maakt, waar jij je bed voor uit komt. Door het bewust worden van wat jou drijft, zul je stappen richting jouw ideal leven maken.

Je gaat leren wat jouw drive is en wat er voor nodig is om in actie te komen. Waarom zijn veel loterij winnaars binnen no-time weer arm? Dit heeft te maken met hun ’thermostaat’. Jij leert wat jouw thermostaat in jouw leven is. Je gaat in deze module werken aan een nieuwe dominante vraag en aan nieuwe regels zodat jij succes en geluk zult ervaren.

unstoppable mindset week 4

Week 4 – The final steps

Deze module bestaat uit maar liefst 10 lessen en hier vindt de afronding plaats. Je leert hoe je moeiteloos succesvol kan worden in je leven.

Het zijn losse lessen die Jia geleerd heeft tijdens zijn trainingen. Hij leert je hoe jouw brein jou veilig wil houden, over de krachtigste energie op Aarde, over oordelen en welke invloed dit op je leven heeft. Jia gaat jou leren hoe je jouw thermostaat omhoog kan brengen.

Na het volgen van de lessen in de 4 modules heb je de theorie om een succesvol leven te creëren. Natuurlijk ben je er nog niet en daarvoor krijg je bij de training ondersteuning.

Ondersteuning

Met de theorie alleen komen de meeste mensen niet ver. Daarom is er ondersteuning bij de Unstoppable Mindset:

 • Toegang tot de Facebook community The Lions
 • 1 keer per week live coaching

Bonussen

unstoppable mindset week bonus

Tijdelijk krijg je bij de Unstoppable Mindset training enkele bonussen:

 • Opname Money Mindset van Vasco Rouw
  Vasco Rouw is een succesvolle ondernemer die zijn gaming bedrijf verkocht en nu investeerder is. Hij leert je de basis over beleggen en het belang van een goede strategie om vermogen op te bouwen
 • Opnames groepscoaching
  Er zijn al een drietal groepscoachings geweest. De opnames hiervan vind je als bonus in het leden gedeelte

Mijn ervaring

Ik kwam de training op Facebook tegen waar ik een gratis training kon volgen. Na het volgen van de gratis training was ik overtuigd en heb de volledige training aangeschaft (de korting die ik kreeg is nog steeds geldig).

Wat mij heel erg goed bevalt is dat Jia zeer goed kan communiceren en blijft boeien. Door storytelling (verhalen over eigen ervaring) blijf je geboeid en verveelt de training geen moment. Moeilijke concepten worden in Jip en Janneke taal uitgelegd waardoor ik het heel goed begrijp.

Daarnaast is de ondersteuning van de groep zeer waardevol. De ervaringen van anderen helpen mij. Voor een ander is het namelijk heel makkelijk om een oplossing te zien. En deze oplossing kun je dan weer op je eigen leven projecteren.

Ik ben echt positief verrast over het niveau van Jia. Het is zeker iemand om in de gaten te houden want als hij dit al op een leeftijd van 23 jaar kan, dan ben ik benieuwd wat hij kan als hij 30 is. Of 40.

De prijs in nu nog interessant, ik las al dat deze binnenkort verhoogd wordt naar € 997,-. Met de korting is de cursus zeer de moeite waard!

Ervaring van cursisten

Je heb gelezen dat ik zeer enthousiast over de training ben. Maar ik ben zeker niet de enige. Hieronder zie je cursisten die de Unstoppable Mindset ook gevolgd hebben. Lees wat zij van de cursus vonden.

Wat anderen over Unstoppable Mindset zeggen

Een greep uit de beoordelingen:

Jacko Meijaard – “Ik draai inmiddels al zo’n tien jaar mee als internet marketeer en heb nog nooit zo iemand zo enorm snel zien gaan als Jia. Hij weet hoe internet ondernemen werkt. Enorm veel respect voor zijn werkwijze en doen.”

Daantje Goedhart – “Van samen feesten naar succesvol ondernemen! Jia is voor mij het duwtje in de rug geweest om écht te starten.”

Unstoppable Mindset kopen

Wil je de Unstoppable Mindset kopen? Maak dan, zolang het kan, gebruik van de speciale korting. Wil je liever eerste “proeven aan Jia” door kennis te maken met zijn manier van werken? Begin dan met de gratis training.

De prijs van de Unstoppable Mindset training is nu nog € 497,- maar zoals eerder gezegd gaat deze (waarschijnlijk) omhoog naar € 997.

10 redenen om Unstoppable Mindset te kopen

 1. Kom in contact met gelijkgestemden in de Facebook groep, toegang is alleen voor members.
 2. Eén keer per week live online coaching call. Jia deelt hier al zijn kennis die hij in de afgelopen vergaard heeft. Er is mogelijkheid om vragen rechtstreeks aan hem te stellen.
 3. Een businessmodel maakt je niet succesvol, de juiste mindset wel. Dit is wat je met Unstoppable Mindset gaat leren.
 4. Jia deelt zijn kennis die er voor gezorgd heeft dat hij succesvol is geworden.
 5. Na het volgen van de cursus heb jij oneindige discipline
 6. Je wordt positiever. Anderen zullen dit zien omdat je uitstraalt en je gaat daardoor mensen positief beïnvloeden.
 7. Direct actie ondernemen, uitstel gedrag is verleden tijd.
 8. Voldoening krijgen van de dingen die je doet
 9. Je gaat meer happiness en geluk in je leven ervaren.
 10. Je leven transformeert zich naar een nieuw leven. Je krijgt de touwtjes in handen in plaats van het leven ondergaan.

Garantie

Je kunt trouwens risicoloos starten. Jia geeft 14 dagen niet goed geld terug garantie. Let er wel op dat er enkele voorwaarden aan de garantie zitten.

garantie

Ook een succesvol en gelukkig leven?

De training Unstoppable Mindset zorgt er voor dat jij een gelukkiger en succesvoller leven creëert. Start de training nu met korting.

Unstoppable Mindset
4.8 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (1 stem)
Voordelen
 • Zeer goed trainer
 • Bewezen strategieën
 • Extra ondersteuning met coaching calls en Facebook groep
Nadelen
 • Geen face to face ontmoetingen
 • Heb de juiste verwachtingen, je moet aan jezelf werken
Samenvatting
De Unstoppable Mindset is dé training voor mensen die een succesvoller en gelukkiger leven willen. De training van Jia Ruan is uitstekend en daarbij heb je veel aan de ondersteuning van gelijkgestemden in de Facebook groep en tijdens coachingsgesprekken.
Prijs4.5
Materiaal5
Kwaliteit5
Support4.5
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter