Affiliate programma Wehkamp

Als je met affiliate marketing bezig bent, kun je je aansluiten bij één van de vele Nederlandse en buitenlandse affiliate netwerken. Maar wist je dat er ook diverse bedrijven een eigen affiliate programma hebben? Zo is er het affiliate programma van Wehkamp. Met dit programma kun je alle producten die door Wehkamp verkocht worden promoten tegen een interessante commissie.

Affiliate programma Wehkamp

Door je aan te melden bij het affiliate programma van Wehkamp kun je het gehele of een deel van het Wehkamp assortiment op je website promoten. Wehkamp heeft een groot assortiment producten waardoor er altijd wel een passende actie, merk of product voor jouw website bij zit.

Wehkamp is er alles aan gelegen om goede resultaten te behalen. Daarom kun je contact met hen opnemen om persoonlijk advies te krijgen over de beste manieren om succesvol met het affilaite programma van Wehkamp te worden.

Voordelen affiliate programma Wehkamp

  • Korte communicatie lijnen, je kunt rechtstreeks met het affiliate team van Wehkamp in contact komen voor advies en tips.
  • Verschillende soorten promotie materiaal zoals banners, tekstlinks en productfeeds waarmee je de producten op je website kan tonen.
  • Hoge vergoedingen tot wel 12% per succesvolle transactie.
  • Snelle uitbetaling van de tegoeden.
  • Wekelijks zijn er nieuwe acties en wordt er nieuw promotiemateriaal aangeleverd.

DOWNLOAD DE WEHKAMP AFFILIATE STARTERSGIDS

Wehkamp affiliate commissie vergoedingen

Omdat Wehkamp zo’n groot en breed assortiment aan producten heeft, zijn er voor de verschillende productgroepen verschillende commissies. De laagste vergoeding is 2% voor een succesvolle verkoop terwijl de hoogste commissie 12% is!

Het loont dus om te kijken op welke branche je je gaat richten. Kies bij voorkeur producten waar de commissie hoger is.

wehkamp affiliate commissie model

Waarom affiliate marketing?

Affiliate marketing is het perfecte model om online geld te verdienen. Je kan met één of meerdere websites een volledig inkomen via het internet verdienen en je kan tijd- en locatie onafhankelijk werken.

Wil je meer weten over affiliate marketing? Dan raad ik je aan om de beste Nederlandse cursus voor affiliate marketing te volgen. Ook kan je eerst de review over deze cursus lezen zodat je een beeld hebt wat je van de cursus kan verwachten.

Plaats een reactie