Transavia affiliate programma

Heb je reis gerelateerde website of blog en wil je hier extra geld mee verdienen? Dan is het Transavia affiliate programma misschien wel iets voor jou. Als affiliate van Transavia verdien je een commissie voor elke bezoeker die via jouw website een vlucht boekt.

Over Transavia

Transavia is opgericht in 1965 en onderdeel van Air France/ KLM groep. Transavia is een betaalbare luchtvaartmaatschappij en vliegt voornamelijk op de mooiste bestemmingen in Europa. In totaal zijn er zo’n 100 bestemmingen waar Transavia naar toe vliegt. Losse tickets boek je eenvoudig via je de website en je betaalt geen boekingen- en betalingstoeslagen.

Transavia affiliate programma

Om de reizen van Transavia te promoten, moet je een account bij TradeTracker aanmaken. Via dit affiliate netwerk kun je Transavia promoten. Als promotie materiaal zijn er afbeelding banners en tekstlinks beschikbaar. Helaas is er geen productfeed waarmee je de tickets naar verschillende bestemmingen op je website kan plaatsen.

De vergoeding voor een sale is € 2,50. Dit is een vaste commissie en dus niet afhankelijk van de hoogte van de boeking van de klant. Gemiddeld worden de sales binnen 27 dagen gekeurd, de maximale keuringstermijn is 60 dagen.

transavia logo

Voordelen Transavia affiliate programma

  • Betrouwbare luchtvaartmaatschappij met grote naamsbekendheid
  • Soepele keuringsprocedure
  • Deeplinken naar de zoek- en bookengine van Transavia

Nadelen Transavia affiliate programma

  • Vergoeding is niet heel erg hoog
  • Geen productfeed beschikbaar maar alleen banners en tekstlinks

Ook Transavia affiliate worden?

Meld je dan eerst bij het affiliate netwerk TradeTracker aan. Via TradeTracker kun je Transavia promoten en geld met je website verdienen.

Plaats een reactie