Plug&Pay: affiliate marketing en betaalprovider in één

Plug&Pay is een nieuwe dienst waarmee je in een handomdraai conversie geoptimaliseerde betaalpagina’s online zet. Plug&Pay heeft ten opzichte van de bestaande online betaalmogelijkheden een paar voordelen die in dit artikel verder toegelicht zullen worden.

Wat is Plug&Pay?

Plug&Pay is een dienst ontwikkeld door de eigenaren van de IMU waarmee klanten eenvoudig betaalpagina’s kunnen maken. De pagina’s zijn geoptimaliseerd om goed te converteren en zitten boordevol met uitbreidingen waarmee het mogelijk is om gebruikers meer te laten betalen door middel van zogenaamde upsells.

plug&pay voorbeeld

Voor de betalingen is er een koppeling met de bekende Nederlandse betaalprovider Mollie. Met Mollie heb je de beschikking over bijna alle gangbare betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal, creditcard en Bancontact.

Probeer Plug&Pay gratis uit Ja, dat wil ik

 

Plug&Pay mogelijkheden

Plug&Pay zit boordevol met functionaliteit om je betaalpagina te optimaliseren om een zo hoog mogelijke conversie te halen. Een opsomming van de functionaliteit:

  • Betaalpagina templates die je zo kan gebruiken en conversie geoptimaliseerd zijn
  • Klanten kunnen het gebruiken voor eenmalige betalingen maar ook voor abonnementen
  • De mogelijkheid om een kassakoopje aan de betaalpagina toe te voegen
  • Uitgebreide statistieken van de conversie
  • Mogelijkheid om verschillende versies van de pagina’s tegen elkaar te testen
  • Met een administratiesysteem om facturen, herinneringen en abonnementen te beheren

Plug&Pay affiliate netwerk

Naast de betalingen is er ook een affiliate netwerk waar je gebruik van kan maken. Dit is voor zowel publisher als affiliates beschikbaar. Het affiliate netwerk is nog in opbouw maar begint al aardig vorm te krijgen. Zo is er onlangs een marktplaats toegevoegd waarin je alle aangesloten publisher terug kunt vinden.

plug&pay marketplace

Voor affiliates begint dit interessant te worden om zich bij dit affiliate netwerk aan te sluiten. Het affiliate netwerk begint al een geduchte concurrent van PayPro te worden. Zeker als er in de toekomst meer publisher zich gaan aansluiten

Wat kost Plug&Pay?

Plug&Pay is er in twee varianten en voor elke variant kun je voor een maand- of jaarbetaling kiezen:

  • Plug&Pay Premium voor een prijs van € 49,- per maand of € 497,- per jaar
  • Plug&Pay Ultimate voor een prijs van € 125,- per maand of € 1.164,- per jaar

Meer informatie over de pakketten kun je hier vinden.

Ervaringen Plug&Pay

Hieronder vind je ervaringen van tevreden klanten.

Uniek in Nederland!
joshua kaats Plug&Pay is erg makkelijk in gebruik en de administratie is een stuk overzichtelijker dan bij de software die ik voorheen gebruikte. Daarnaast het heeft een aantal tools waardoor je direct meer omzet draait.

Joshua Kaats
Dropshipacademy.nl

Meer inzicht
robin keijzer Ik zocht een goede betaal software en jullie designs zijn super. Dankzij Plug&Pay bespaar ik veel tijd en heb ik meer inzicht in de gemaakte omzet en de toekomstige omzet. Ik ben er super blij mee.

Robin Kezijer
Keijzerrobin.nl

Over de IMU

De IMU is hét online marketing bedrijf van Nederland. De oprichters Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren helpen samen met hun team van specialisten ondernemers in Nederland en België om online geld te verdienen met hun websites. Ze leren je hoe je SEO en online marketing kan toepassen en maken mooie producten zoals het Phoenix website systeem en Huddle, de software om je eigen community te starten.

Plug&Pay betaalpagina’s

Ben je benieuwd waar een effectief betaalproces aan moet voldoen? In onderstaand gratis e-book kom je er alles over te weten.

gratis e-book de ultieme checkout

Download gratis e-book

 

Plaats een reactie