Wie is Harm van Wijk?

Drs. Harm van Wijk is een bekende naam in de beleggingswereld. Hij heeft vele jaren ervaren en voor grote namen als ABN AMRO en Fortis bank gewerkt. Daarnaast is drs. Harm van Wijk tegenwoordig ook bekend met zijn eigen website beleggen.com en van diverse online trainingen op het gebied van beleggen.

Over drs. Harm van Wijk

harm van wijk Na zijn studie aan de universiteit van Tilburg begon Harm van Wijk zijn carrière. Hij is al zo’n 25 jaar actief in de wereld van beleggen. In deze jaren is hij o.a. adviseur geweest voor diverse grote en kleine bedrijven waaronder bekende namen als de ABN AMRO, SNS Bank, De Financiële Telegraaf en Binck Bank.

Naast zijn werk als adviseur is hij ook oprichten en hoofd-beleggingsexpert van de website beleggen.com. Via deze website helpt hij (beginnende) beleggers met beleggen. Dit doet hij door middel van cursussen, software, boeken en de online community die bij de website hoort. Hij zorgt er voor dat beleggers een mooi rendement op hun vermogen behalen.

Waar kan je drs. Harm van Wijk op internet vinden?

Op zijn community beleggen.com
Op zijn LinkedIn account
Op Instagram account
Op zijn YouTube kanaal

Producten van drs. Harm van Wijk

Er zijn diverse producten die drs. Harm van Wijk op de markt heeft gebracht:

  • Het e-book “Geld verdienen met opties”
  • Het boek “De meest gestelde vragen over de Bitcoin”
  • De online cursus “Trading Navigator Methode”

Wat is de Trading Navigator?

De Trading Navigator is een online cursus waarin jou geleerd wordt hoe je winstgevend kan beleggen op de beurs. Dit onder deskundige leiding van Harm van Wijk zelf.

Een belangrijk onderdeel van de cursus is de software welke door Harm van Wijk ontwikkeld is. Met de software kun je met weinig tijd beleggen omdat er automatisch koop en verkoop signalen ingesteld kunnen worden.

Lees meer over de Trading Navigator in mijn uitgebreide review.

Bekijk hieronder een interview:

Plaats een reactie