Wie is Joshua Kaats?

Joshua Kaats is een twintiger die vooral bekend is geworden van zijn training de Dropship Academy. Hij is razendsnel bekend geworden doordat hij heel zichtbaar op het internet is. Zoals zovele succesvolle mensen levert hem dat lovers en haters op. Waar in dit artikel wil ik je meer feiten over hem geven zodat je zelf een mening over Joshua Kaats kan vormen.

Over Joshua Kaats

joshua kaats Zoals gezegd is Joshua digitaal goed aanwezig. Hij heeft een druk You Tube kanaal, zit op Instagram waar hij zijn lifestyle laat zien en ook heeft hij een podcast, die trouwens niet consequent volgepraat wordt. Ik denk dat hij vooral door zijn presentatie (vaak met een petje op) en doordat hij vaak veel bling in de vorm van dikke auto’s, veel geld verdienen, mooie huizen en tripjes naar exotische oorden, weerstand oproept.

Vaak komt deze weerstand van mensen die zelf geen succes hebben. Je kan je daarom afvragen of dit terecht is. Velen vragen zich af Joshua Kaats betrouwbaar is of dat Joshua Kaats een oplichter is. Nou ik kan je vertellen dat hij betrouwbaar is en geen oplichter is. Lees verderop waarom ik dit zeg.

Joshua Kaats op internet

Joshua is legitiem, hij is ook volop op het internet aanwezig:

Verder kun je zijn bedrijf, de Dropship Academy, gewoon terug vinden op de website van de Kamer van Koophandel. Je ziet dat het een echt bedrijf is:

Handelsnaam: Dropship Academy B.V.
Kamer van Koophandel nummer: 73735884
Adres: Jan de Kuijerstraat 20, 3404GH IJsselstein

Zijn belangrijkste training: de Dropship Academy

Waar Joshua Kaats het meest bekend van is, is van zijn training de Dropship Academy. De naam zegt het al, het is een training waarin je leert hoe je zelf een succesvolle dropship business opzet. Na aanschaf krijg je toegang tot een online training waarin je alle kneepjes van het vak uitgelegd worden.

Heb je interesse in dropshipping? Bekijk dan ook het gratis dropshipping webinar waarin je leert hoe dropshipping werkt.

Plaats een reactie