Phoenix website review

Het belang van een goede website is voor de meeste ondernemers wel duidelijk. Het probleem is echter vaak dat of de website mooi is maar geen klanten oplevert of dat het te lastig is om wijzigingen doorgevoerd te krijgen. Daar is een kant en klare oplossing voor namelijk een Phoenix website. Met een Phoenix website bouw je in een handomdraai een winstgevende website.

Wat is een Phoenix website?

Een Phoenix website is veel meer dan een website, het is een complete oplossing voor ondernemers die zelf een website willen maken en daarmee hoog in Google willen komen om uiteindelijk klanten met hun website binnen te halen. Reeds duizenden ondernemers werken met een Phoenix website.

Met de gebruikersvriendelijke beheeromgeving maak je in een oogwenk pagina’s en vul je deze met content zonder dat je daar een webbouwer voor nodig hebt. De kracht van Phoenix is dat de makers jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van websites die hoog in Google scoren. Deze kennis zit in Phoenix verwerkt zodat klanten ook een winstgevende website kunnen maken.

De voordelen van een Phoenix website

 • Eenvoudig hoger in Google komen met de SEO geoptimaliseerde website
 • Je hebt de beschikking over diverse templates
 • Maak in een handomdraai een effectieve landingspagina
 • Maak marketing e-mail funnels
 • Ondersteuning van een team dat SEO als specialiteit heeft
 • Ondersteuning van een community gelijkgestemde ondernemers

Wie heeft Phoenix ontwikkeld?

Phoenix is van het bedrijf de IMU. De IMU is van de eigenaren Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren. Daarnaast is er een team van ongeveer 11 specialisten werkzaam. Zij helpen ook met het ondersteunen van jou als Phoenix klant.

Over Tonny Loorbach

Tonny Loorbach begon ooit als ongemotiveerde stagiair maar is nu een serial entrepreneur (een ondernemer met meerdere bedrijven) en is vooral bekend als SEO en conversie specialist. Hij heeft 2 boeken geschreven: Doelgerichte SEO en De Online Marketing Tornado (samen met Martijn). Verder ken je hem misschien van zijn podcasts (aanrader)

Over Martijn van Tongeren

Martijn van Tongeren begon als klant bij de IMU en wilde dolgraag bij het bedrijf werken. Na enkele afwijzingen is het hem uiteindelijk toch gelukt om aan boord te komen. Eerst als medewerker, daarna als manager en uiteindelijk is hij nu mede eigenaar van de IMU. Martijn is gespecialiseerd in funnels en SEO en heeft ook meegeschreven aan het boek de Online Marketing Tornado.

Wat krijg je?

Een website oplossing ontwikkeld door online marketing experts. Phoenix is een oplossing voor ondernemers zonder technische kennis die zelf website willen beheren en daarbij hoger in Google willen scoren en meer klanten (conversie) met hun website willen.

Bezoekers magneet

Door de opbouw van Phoenix, schone code en smart content, scoort deze beter in Google. Phoenix websites zijn geoptimaliseerd door het automatisch intern linken (Wikipedia style). Daarnaast beschikt een Phoenix website over het zogenaamde Content kanon waarmee je in een handomdraai een kennisbank opzet.

Belangrijkste SEO elementen van een Phoenix website:

 • Schone code; Google kan de website hierdoor beter “lezen”
 • Content kanon en blog functie; om makkelijk content te produceren
 • Rich snippets; de zogenaamde Google sterren om beter op te vallen in de zoekresultaten
 • Mobile SEO; ook goed scoren op mobiel

Effectieve landingspagina’s

Wil je klanten met je website? Dan zijn goed geoptimaliseerde landingpagina’s een must have! Met Phoenix krijg je de beschikking over diverse templates zodat je eenvoudig een effectieve landingspagina maakt. Met Phoenix Pages (een soort editor) kun je de pagina’s eenvoudig naar je hand zetten.

De belangrijkste landingspagina functies:

 • Conversie gerichte templates
 • Opt-in pagina templates en elementen
 • Prijstabellen; hiermee maak je een prijsvergelijker tussen verschillende pakketten
 • Countdown; een aftellen om urgentie voor je bezoekers te creëren
 • Testimonials; laat jouw tevreden klanten aan het woord

Conversie optimalisatie technieken

Met de conversie technieken op een Phoenix website wordt het eenvoudiger om van bezoekers klanten te maken. Phoenix zit boordevol met speciale technieken zoals attention grabbers die er voor zorgen dat bezoekers op je mailinglijst komen of meteen overgaan tot de aankoop van een product.

De belangrijkste conversie optimalisatie technieken

 • Verschillende soorten pop-ups. Van de klassieke midden op je scherm tot aan de boombox, er zijn er standaard 6 verschillende aanwezig.
 • Verschillende bewegende elementen die de aandacht van je bezoeker vragen zoals een pop-up als je de pagina wil verlaten, een voortgangsmeter, een call-to-action die altijd in beeld is.

Conversie optimalisatie voorbeelden

Pop-up

Countdown

Voortgangsbalk

Ook een winstgevende website? Probeer Phoenix GRATIS uit Klik hier!

Voor wie is een Phoenix website?

Een Phoenix website is ideaal voor ondernemers die een website willen die ze zelf kunnen aanpassen en klanten met hun website willen. Het is wel belangrijk om te weten dat de website alleen niet genoeg is om klanten te krijgen, je zal zelf aan de slag moeten om content te creëren of om dit uit te besteden.

Maar met goede content en het regelmatig publiceren van content heb je met een Phoenix website een stapje voor. De beste technieken zijn al voor je uitgezocht en verwerkt in de website. Als er nieuwe ontwikkelingen in online marketing zijn, zal een Phoenix website eigenaar daar als één van de eerste van profiteren. Phoenix is namelijk constant in ontwikkeling.

Wat anderen over Phoenix zeggen

Hieronder zie je reviews van tevreden klanten.

Jacqueline Moleman – Vaak krijg ik complimenten voor mijn website. Met name de woorden: ‘helemaal jou’ en ‘overzichtelijk en duidelijk verhaal’ krijg ik vaak terug. Wat ik waardevol vind is de community waarin we elkaar tot grote hoogten brengen. Als je van alle IT gedoe af wil en niet alleen een website, maar ook de marketingtools wilt, is Phoenix een prima keuze!

Albert Sonnevelt – Team IMU heeft mij met ongelofelijk veel vakkennis en een onstuitbare passie voor marketing aan de hand meegenomen door de snel veranderende wereld van internet. Met als resultaat dat de bezoekersaantallen op mijn website in een jaar tijd met ruim 600% zijn gestegen! Inmiddels staan er al 5 van mijn blogs (gratis) op de 1e plaats in Google. Dus met recht; Winnen in Google!

Support

De IMU heeft een eigen support team dat altijd snel en vakkundig op vragen reageert. Daarnaast is er ook een actieve community van Phoenix gebruikers die elkaar helpen.

Regelmatig worden er webinars georganiseerd waar nieuwe ontwikkelingen uitgelegd worden. Daarnaast zijn er ook echte bijeenkomsten waar je met een dosis inspiratie voor je bedrijf weggaat!

Phoenix website kopen

Phoenix werkt met een abonnement welke per maand of per jaar betaald kan worden. Met een jaar abonnement ben je bijna 17% goedkoper uit dan met een maand abonnement.

Phoenix website garantie

Je kunt Phoenix zonder risico uitproberen, er is namelijk een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht Phoenix niet bevallen dan krijg je zonder problemen je geld terug.

Voordelen van een Phoenix website

 • Je kunt alles zelf doen en hoeft geen dure webdesigner of SEO specialist in te huren
 • Je maakt gebruik van de laatste technieken
 • Goede ondersteuning van de IMU zelf en de community

Nadelen van een Phoenix website

 • Je zit “vast” aan het model van Phoenix
 • Niet goedkoop voor starters

Eindconclusie

Een Phoenix website is de ideale oplossing voor ondernemers die hun bedrijf door middel van het internet willen laten groeien maar zelf geen technische kennis hebben of geen team hebben met technische kennis. Je kan zonder moeite een website bouwen die goed in Google scoort en bezoekers in klanten omzet.

Daarnaast ben je er van verzekerd dat de website continue in ontwikkeling is en je de beschikking hebt over de laatste online marketing technieken.

Veelgestelde vragen over Phoenix

Hoe lang loopt de overeenkomst?
De overeenkomst loopt zo lang als het abonnement loopt. Je kan een maand abonnement per maand opzeggen, een jaar abonnement per jaar.

Wat gebeurt er met mijn website als ik stop?
Je kan de content overzetten naar een ander systeem maar je verliest de unieke Phoenix functionaliteit.

Kan ik een bestaande website overzetten?
Ja zeker, de content van een bestaande website kan overgezet worden. Het team kan je daarbij helpen en er voor zorgen dat je geen posities in Google verliest.

Ook een winstgevende website?

Met een Phoenix website kom je hoger in Google en zet je bezoekers in klanten om. Probeer Phoenix nu gratis uit!

Phoenix website
4.6 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Gebruikers (0 stemmen)
Voordelen
 • Je kunt alles zelf doen en hoeft geen dure webdesigner of SEO specialist in te huren
 • Je maakt gebruik van de laatste technieken
 • Goede ondersteuning van de IMU zelf en de community
Nadelen
 • Je zit "vast" aan het model van Phoenix
 • Niet goedkoop voor starters
Samenvatting
Een Phoenix website is de ideale oplossing voor ondernemers die hun bedrijf door middel van het internet willen laten groeien maar zelf geen technische kennis hebben of geen team hebben met technische kennis. Je kan zonder moeite een website bouwen die goed in Google scoort en bezoekers in klanten omzet.
Prijs4
Materiaal4.5
Kwaliteit5
Support5
Wat anderen zeggen... Laat jouw beoordeling achter
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Laat jouw beoordeling achter